Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min konkursas: laimėkite J.Vagner knygą „Likę gyvi“

15min ir leidykla „Alma littera“ skelbia konkursą – laimėkite Jana Vagner knygą „Likę gyvi“.
Knygos viršelis
Knygos viršelis / Leidyklos nuotr.
Temos: 2 Literatūra Knygos

Prabangiame Pamaskvio rajone gyvenančius Anią ir Seriožą pasiekia žinia – Maskvoje kilo mirtino gripo epidemija, ji nebesuvaldoma ir žaibiškai plinta, miestas uždaromas. Netrukus liaujasi veikti telefono linijos, internetas, dingsta elektra. Serioža ir Ania supranta – jie neturi kito pasirinkimo, tik viską palikti ir bėgti kuo toliau nuo žmonių ir mirtino užkrato. Laimei, tokia vieta yra, tai Seriožos medžioklės namelis pačioje Rusijos šiaurėje, Vongo ežero saloje. Serioža ir Ania pasiima brangiausius – sūnų ir tėvą, prie jų prisideda menkai pažįstami kaimynai bei Anios taip ir nepripažinę Seriožos draugai; slapta nuo Anios Serioža dar pasiima ir pirmąją savo žmoną su jųdviejų sūneliu. Keli visureigiai su keista draugija pajuda laukinės šiaurės link.

Likimo negailestingai suvestų bendrakeleivių laukia keli tūkstančiai mirtinai pavojingų kilometrų per visą užsnigtą Rusiją Karelijos link. Tušti miestai ir sudeginti kaimai, kiekviename kilometre tykanti grėsmė ir vis didėjanti panika. O maisto atsargos nenumaldomai senka, o priešiškumas vienas kitam didėja. Ar jiems pavyks išbūti kartu, kai išgyventi atrodys svarbiau, nei išlikti žmogumi?

Jūs galite laimėti šią knygą. Tam reikia parašyti – kokioms premijoms buvo nominuotas kūrinys „Vongo ežeras“, kurios tęsinys yra ši knyga?

Atsakymus rašykite „15min knygos“ paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius