Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min konkursas: laimėkite Kathleen Tessaro knygą „Mergina iš antikvariato“

15min ir leidykla „Sofoklis“ skelbiakonkursą – laimėkite Kathleen Tessaro knygą „Mergina iš antikvariato“.
Knyga „Mergina iš antikvariato“
Knyga „Mergina iš antikvariato“ / Knygos viršelis

Raudonplaukė airė Meivė Faning užaugo skurdžiame italų kvartalėlyje su našle motina. Gudri, sumani ir protinga mergina net neabejoja, kad gyvenime yra verta daug daugiau. Paskui savo svajonę ji nukeliauja į Niujorką, tačiau aistringa niekam tikusių plevėsų ir kontrabandinio džino trauka stumia ją vis žemiau, kol neišsipildžiusių vilčių naštos nebepakėlusi mergina atsiduria psichiatrijos ligoninėje. Netikėtai ją užkalbina paslaptinga gražuolė, kurios didžiausias trūkumas – toks pašėlęs laisvės troškimas.

Apmaldžiusi sielos žaizdas Meivė grįžta į Bostoną. Pasitelkusi įžūlumą ir įgimtą žavesį ji gauna darbą paslaptingumu alsuojančiame antikvariate. Jo savininkas pasakoja nepaprastas retų daiktų istorijas ir supažindina su keistuoliais kolekcininkais. Netikėtas likimo vingis atveda Meivę prie turtuolių Van der Larų durų, o už jų – paslaptingoji draugė iš ligoninės Diana. Neįtikėtina prabanga besimėgaujanti gražuolė įtraukia Meivę į aukštuomenės gyvenimą, bet nejučia mergina suvokia, kad apsimestinis gyvenimas nė iš tolo neprilygsta amžina verte alsuojančioms antikvariato retenybėms.

Iš anglų kalbos knygą vertė Rasa Stašytė.

Jūs galite laimėti šią knygą. Tam jums reikia atsakyti į klausimą: į lietuvių kalbą yra išversta dar viena romano „Mergina iš antikvariato“ autorės knyga. Kokia?

Atsakymus rašykite „15min knygos“ paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius