-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min konkursas: laimėkite knygą „Mažos pradžios. Kaip užsiauginti gyvenimą“

15min ir leidykla „Alma littera“ skelbia konkursą – laimėkite Abbi Waxman knygą „Mažos pradžios. Kaip užsiauginti gyvenimą“.
Knygos viršelis
Knygos viršelis / Leidyklos nuotr.
Temos: 2 Knygos Literatūra

Tai pasakojimas apie gebėjimą susidoroti su iškilusiais sunkumais, apie meilę ir drąsą gyventi tada, kai nieko nebesinori.

Liliana Girvan jau treji metai kaip vieniša motina. Automobilio avarijoje žuvo jos vyras. Tik dabar ji pradeda suvokti, ką reiškia būti našle. Ji jau sugeba nuvežti dukras į mokyklą, eiti į darbą ir net žiūrėti televizorių. Tačiau Lilianai kyla nerimas dėl to, kad jos gyvenime nieko nevyksta.

Liliana iliustruoja vadovėlius. Bent jau šiame darbe kartais pasitaiko pragiedrulių – jos viršininkė ją užrašo į daržininkystės kursus. Pasirodo, kai tave paskiria iliustruoti prabangią knygą apie daržoves, tau iš tiesų teks sukišti rankas į žemę. Žaisti su kompostu šeštadienio rytais tikrai ne ką blogiau nei su pižama slampinėti po namus ir užsiimti savigaila. Pasiėmusi vaikus ir pasikvietusi ją nuolat gelbstinčią seserį, Liliana atvyksta į Los Andželo botanikos sodą, kur jaučiasi kaip nesava. Tačiau susipažinus su mokytoju Edvardu ir keistuolių daržininkų būreliu, jos gyvenimas nušvinta kitomis spalvomis.

Jūs galite laimėti šią knygą. Tam jums reikia parašyti – kieno žodžiai cituojami šios knygos prtadžioje: „Atėjo toks metas, kai daug pavojingiau buvo likti susispaudus į kietą pumpurą ir kentėti skausmą, negu sukaupti drąsą ir pražysti“.

Atsakymus rašykite „15min knygos“ paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius