-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min konkursas: laimėkite psichologinį trilerį jaunimui „Dabar tu mane supranti…“

15min ir leidykla „Dominicus Lituanus“ skelbia konkursą - laimėkite Emmos Haughton psichologinį trilerį paaugliams ir jaunimui „Dabar tu mane supranti…“
Knygos viršelis
Knygos viršelis / Leidyklos nuotr.
Temos: 2 Literatūra Knygos

E.Haughton romanas „Dabar tu mane supranti…” – tai kupinas netikėtumų, puikiai sukomponuotas greitai besikeičiančio siužeto trileris paaugliams ir jaunimui. Prieš trejus metus dingus trylikamečiui Deniui Geleriui, jo šeima ir draugai įsikibę laikosi paskutinės vilties ir vaikosi kiekvieno šmėstelėjusio pėdsako. Nežinia, ar Denis dar gyvas, ar miręs, susiaurina jų pasaulį ir apgaubia jį paslapčių bei įtarimų šešėliais.

Rutuliodama paauglio Denio dingimo ir paieškų intrigą, autorė atskleidžia gilų ir sudėtingą jo draugės Hanos, jos tėčio, Denio tėvų ir Dauno sindromu sergančios Denio sesutės Alisos pasaulius. Knygoje parodoma,  kaip nutylėtos paslapties padariniai, menkutis sandėris su sąžine pasmerkia nežinios ir bergždžių pastangų rasti pradingėlį kančiai. Bėgimas nuo tiesos, nuo akistatos su savo artimu, su savimi pačiu sutrupina ramų ir gražų šeimos pasaulį, suardo tarpusavio pasitikėjimą. Ir vis dėlto romano gale visos meistriškai supintos gijos, iškėlusios į paviršių ištikimybės, meilės, draugystės, pasiaukojimo, saviapgaulės ir praregėjimo temas, galų gale išsiriša. 

Jūs galite laimėti šią knygą. Tam jums reikia parašyti – su kokio žymaus režisieriaus darbais palygino šią knygą tinklaraštininkas Jonathanas Eyersas? 

Atsakymus rašykite „15min knygų lentynos“ paskyroje socialiniame tinkla „Facebook“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius