Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min konkursas: laimėkite tarptautiniu bestseleriu tapusią trilogiją paaugliams „Ratas“, „Ugnis“, „Raktas“

15min skelbia konkursą – laimėkite laimėkite tarptautiniu bestseleriu tapusią Matso Strandbergo ir Saros B.Elfgren trilogiją paaugliams „Ratas“, „Ugnis“, „Raktas“.
Trilogiją paaugliams „Ratas“, „Ugnis“, „Raktas“
Trilogiją paaugliams „Ratas“, „Ugnis“, „Raktas“ / Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos nuotr.

Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje lankysis populiarių romanų paaugliams ir jaunimui autorių duetas iš Švedijos – Sara Elfgren ir Matsas Strandbergas. Svečiai susitiks su kūrybos gerbėjais ir skaitytojais.

S.Elfgren ir M.Strandbergas Lietuvoje žinomi kaip paauglių pamėgtos trilogijos „Ratas“, „Ugnis“ ir „Raktas“ bendraautoriai. Šioje trilogijoje, jau spėjusioje išpopuliarėti daugelyje šalių, netrūksta psichologinių dramų, paaugliško gyvenimo atšvaitų, nuotykių ir net siaubo literatūros elementų.

„Ratas“, „Ugnis“, „Raktas“ – fantastinė nuotykių trilogija apie šešias mažai ką bendra turinčias moksleives iš to paties nedidelio miestelio mokyklos. Kiekviena iš jų kovoja su savo problemomis, kompleksais ir viduje kunkuliuojančiomis jausmų audromis. Tačiau jų gyvenimas netikėtai susipina, kai mokykloje pradeda dėtis keisti ir net kraupūs dalykai. Jos ima sapnuoti keistus sapnus ir pajunta, kad kažkas gali įsibrauti į jų mintis ir priversti besąlygiškai paklusti... Merginos stoja į kovą su blogio jėgomis.

Renginį, kuriame dalyvaus S.Elfgren ir M.Strandbergas, ves vertėja iš anglų ir švedų kalbų Elžbieta Kmitaitė. Pokalbis vyks anglų kalba, klausimus bus galima užduoti ir lietuviškai. Šis Švedijos rašytojų vizitas Lietuvoje yra projekto „Šiaurės šalių rašytojų viešnagės Baltijos šalyse“ dalis.

Susitikimas su autoriais vyks Nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekoje, Meno erdvėje, V aukšte, antradienį, balandžio 24 dieną. Renginio pradžia – 18 val. Susitikimą organizuoja: Šiaurės ministrų tarybos biuras Lietuvoje ir Nacionalinė biblioteka.

Kviečiame dalyvauti konkurse ir laimėti S.Elfgren ir M.Strandbergo trilogiją. Tam jums reikia atsakyti į klausimą: iš kokio šalies kilę trilogijos „Ratas“, „Ugnis“ ir „Raktas“ autoriai S.Elfgren ir M.Strandbergas?

Atsakymus rašykite „15min knygos“ paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius