Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min.lt konkursas: laimėkite Sylvia Day knygą „Apnuogink mane“

15min.lt ir leidykla „Baltos lankos“ siūlo jums laimėti Sylvia Day erotinį romaną „Apnuogink mane“.
Knygos viršelis
Knygos viršelis / Leidyklos „Baltos lankos“ nuotr.

Sylvia Day kūriniai užima pirmą vietą „The New York Times“ ir kituose tarptautinių bestselerių sąrašuose. Ji yra daugiau nei dešimtį apdovanojimų pelniusių romanų, parduodamų daugiau nei trisdešimt devyniose šalyse, autorė. Keturiolikoje šalių rašytoja užimą pirmą vietą perkamiausių autorių sąrašuose ir yra skaitytojų mėgstama kaip įvairių žanrų atstovė. Visame pasaulyje išleista milijonai Sylvios Day knygų. „Goodreads Choice Award“ rašytoja nominuota geriausia autore, „Amazon“ svetainėje jos kūriniai įverinti kaip geriausi metų meilės romanai.

Jiedu netikėtai susitiko pastate, pavadintame „Crossfire“, ir pateko į kryžminę aistrų ugnį. Ryšys užsimezgė nuo pat pirmo žvilgsnio ir jie nebegalėjo vienas kito pamiršti. Gideonas gražus, paslaptingas ir velniškai seksualus. Eva beprotiškai geidė jo prisilietimų net ir žinodama, kad tai padarys ją silpną. Iš pradžių ji stengėsi jį atstumti, tačiau Gideonas matė jos aistrą ir tuo pasinaudojo. Jų ryšys kasdien darėsi vis painesnis. Netrukus, kad išsaugotų draugystę, jie turėjo atskleisti savo paslaptis ir baimes. Gideonas ir Eva tapo vienas kito veidrodžiu, atspindinčiu slapčiausias žaizdas... ir troškimus.

Jūs galite laimėti šią knygą, teisingai atsakę į klausimą: kokiai rašytojų asociacijai vadovauja Sylvia Day? 

Atsakymus galite rašyti „15min knygų lentynos“ paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“. 

Baigėsi konkursas laimėti Sylvia Day knygą „Apnuogink mane“. Dėkui visiems dalyvavusiems. Teisingas atsakymas, kaip jau turbūt supratote, ji yra JAV meilės romanų rašytojų asociacijos prezidentė. Burtų būdu paaiškėjo, kad knyga atitenka Gailei Bukėnaitei. Susisiekite su mumis adresu knygos@15min.lt, ir informuosime, kaip atsiimti knygą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius