Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

30 dienų mitybos programa – galingiausias medicininio arsenalo ginklas

Dallas Hartwig, Melissa Hartwig. Viskas prasideda nuo maisto: visavertė mityba 30 dienų. Iš anglų kalbos vertė Jolita Parvickienė. – Vilnius: Tyto alba, 2014. – 368 p. Viršelio dailininkė Asta Puikienė.
Knygos viršelis
Knygos viršelis / Leidyklos „Tyto alba“ nuotr.

Dallasas ir Melissa Hartwig – paleomitybos ir sveikos gyvensenos žinovai bei mokytojai, trisdešimties dienų visavertės mitybos programos Whole30 kūrėjai, padėję atgauti sveikatą tūkstančiams žmonių visame pasaulyje. New York Times pripažino, kad anatomijos ir fiziologijos bei fizinės terapijos specialisto ir licencijuotos sporto dietologės knygą „Viskas prasideda nuo maisto“ iš pagrindų keičia mūsų požiūrį į mitybą. 

Nėra neutralaus maisto, kad ir ką dedame į burną, tampame sveikesni arba ne tokie sveiki. Jeigu norime geriau jaustis, išsimiegoti, būti energingesni ir mažiau sirgti, turėtume valgyti sveiką visavertį maistą. Mitybos teoriją, pagrįstą moksliniais tyrimais ir savo pačių patirtimi, Dallasas ir Melissa Hartwigai išdėsto paprastai ir aiškiai, o pateikę trisdešimties dienų sveikos mitybos programą parodo, kaip atsikratyti žalingo cukraus potraukio, atkurti natūralaus alkio mechanizmus, kaip valgyti, kad pasisotintume, bet vis tiek numestume svorio ir amžiams pamirštume visokius su gyvenimo būdu siejamų ligų ir negalavimų simptomus. Galiausiai kviečia pasigaminti patiekalų, kurie ne tik sveiki, bet ir skanūs. 

„Valgomo maisto įtaka mūsų sveikatai ne tik labai reikšminga – tradicinė medicina ją nepakankamai vertina, – tai pati sveikatos esmė. Iš visų mano medicininio arsenalo ginklų Whole30 programa kol kas yra galingiausia ir geriausiai pritaikoma sergant įvairiausiomis ligomis. Tai stiprus šiuolaikinės visuomenės lėtinių ligų priešnuodis, skirtas ir gydyti, ir užkirsti joms kelią.“
Dr. Luc Readinger

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius