Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Energijos vampyrai – kaip juos atpažinti ir nukenksminti?

Hamid Peseschkian, Connie Voigt. Energijos vampyrai: kaip su jais elgtis. Iš vokiečių kalbos vertė Zita Baranauskaitė-Danielienė. – Vilnius: Tyto alba, 2014. – 144 p. Knygos dailininkė Asta Puikienė.
Knygos viršelis
Knygos viršelis / Leidyklos „Tyto alba“ nuotr.
Temos: 2 Literatūra Knygos

Dr. Hamidas Peseschkianas (g. 1962 m. Vysbadene) – praktikuojantis gydytojas psichiatras, psichoterapeutas, neurologas, Pasaulinės pozityviosios psichoterapijos asociacijos prezidentas, Vysbadeno psichoterapijos akademijos vadovas, knygų apie pozityviąją psichoterapiją autorius. 

Connie Voigt – šveicarų žurnalistė, komunikacijos ekspertė, vadybos konsultantė. Specializuojasi tarpkultūrinio vadovavimo srityje, veda seminarus ir skaito pranešimus įvairiuose pasaulio universitetuose.
 
„Energijos vampyrai“ – knyga apie kasdien sutinkamus žmones. Viršininką, tėvus, bendradarbius, pusbrolį ar gyvenimo partnerį. Žmones, apie kuriuos pagalvojus norisi tik užversti akis ir atsidusti – „ir vėl jis“. Jie viską žino geriau už jus, jie visuomet pasirengę patarti ir padėti, visiškai nepaisydami, kad jų paslaugumas jums jau lenda per gerklę; jie manipuliuoja jumis, naudodamiesi jūsų baimėmis ir silpnybėmis; jie kiekvieną gerą mintį užgesina savo abejingumu. Kiekvienas tikrai pažįstame nemažai tokių energijos vampyrų. Nuo jų norisi bėgti kuo toliau, tačiau kaip? Ir, pripažinkime, juk ne visuomet tai įmanoma. Tenka likti ten, kur esame, ir bandyti nuo jų apsiginti. Kaip?

Perskaitę šią knygą, išmoksite: 
* atskirti dvylika vampyrų tipų,
* atsiriboti nuo klastingo vampyrų poveikio,
* su vampyrais bendrauti be žalos savo sveikatai,
* vampyrų nuodus paversti vaistais.
 
O jei iš knygoje rastų testų paaiškės, kad ir jūs esate energijos vampyras? Nenusiminkite. Knygoje yra protingų, naudingų ir šmaikščių patarimų, kaip gyventi ir tuomet. Svarbiausia išmokti labai įdėmiai ir visiškai naujai pažvelgti į save – tada energijos vampyro dantys jūsų nebegąsdins. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius