-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ilja Laurso knygos „Verslas naujai“ populiarumas gerina rekordus

Praėjusią savaitę knygynuose pasirodžiusi lietuvių verslininko ir investuotojo Ilja Laurso knyga „Verslas naujai“ išsyk tapo savaitės bestseleriu ir pagerino visus knygų pardavimų rekordus. „Verslas naujai“ išleidusi leidykla „Vaga“ praneša, kad 5 tūkst. vienetų tiražu atspausdintos knygos egzempliorių sandėlyje jau nebeliko, daugumoje knygynų jos taip pat baigiamos išpirkti, todėl pradedamas spausdinti papildomas knygos tiražas.
Ilja Laursas knygą parašė vos per penkis mėnesius
Ilja Laursas knygą parašė vos per penkis mėnesius / BFL/Butauto Barausko nuotr.

„I.Laurso kūrinys per pirmąją savaitę įėjo į Lietuvos knygų istoriją, nes tapo vienu sparčiausiai parduodamų bestselerių. Ši knyga jau per pirmąsias 3 dienas užkariavo populiariausių knygų viršūnę. Iš viso per pirmąją savaitę pardavėme daugiau negu tūkstantį „Verslas naujai“ knygų. Dar beveik 2,5 tūkst. knygos egzempliorių atsiėmė „Forum One“ konferencijos dalyviai“, – pranešime spaudai pasakoja leidyklos „Vaga“ generalinis direktorius Vytas V.Petrošius.

Naujienas apie knygas sekite ir tinkle „Facebook“. Spauskite čia.

Jis prognozuoja, kad perkamiausių ne grožinės literatūros knygų viršūnėse I.Laurso kūrinys išliks dar ne vieną mėnesį, nes ir antrąją prekybos savaitę susidomėjimas neslopsta. Leidykla artimiausiomis dienomis atspausdins ir knygynams patieks dar iki 5 tūkst. knygos egzempliorių. Įprastai Lietuvoje išleidžiamų knygų tiražas viso labo būna apie 1-2 tūkstančius vienetų.

Anot I.Laurso, didelis skaitytojų susidomėjimas jį nudžiugino, nes tai rodo, kad gyventojai domisi, kaip veikia nauji verslo principai. „Ši knyga yra švietėjiškas, ne komercinis projektas. Noriu pasidalinti savo patirtimi ir žiniomis, kurios, mano manymu, yra ypatingai svarbios kuriantiems verslą šiandien ir norintiems pasiekti didelių tikslų. Jei pats tokią knygą būčiau perskaitęs prieš 6 metus, būčiau sutaupęs apie 300 tūkst. JAV dolerių – tiek man kainavo konsultanto, kuris paaiškino naujojo verslo pasaulio principus, paslaugos“, – pasakoja verslininkas.

Pasak, V.Petrošiaus, skaitytojai domisi I.Laurso knyga, dažnai klausinėja, ar bus išleista elektroninė jos versija, kai kurie netgi klausia, ar pasirodys antroji knygos dalis.

Knygoje „Verslas naujai“ I.Laursas pateikia galybę įžvalgų apie modernų verslą bei jo užkulisius, atvirai dalijasi sukaupta patirtimi kuriant savo kompaniją ir pasakoja apie verslo principus, būdingus šiuolaikiniam verslui ir ypač – Silicio slėnio (JAV) technologinėms įmonėms. Knygos kūrėjas taip pat suteikia galimybę iš arti pažvelgti į didžiausias ir sėkmingiausias pasaulio verslo bendroves – „Google“, „Microsoft“ ar „Facebook“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius