-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kabinetas 339“: spausdinamas trečias tiražas, audioknyga jau sausio 15 dieną

15min tyrimų žurnalistų Dovydo Pancerovo ir Birutės Davidonytės knyga „Kabinetas 339“ tapo tikra sensacija – vos gruodžio pradžioje pasirodžiusi knyga ruošiasi trečiam tiražui. Didžiulio visuomenės susidomėjimo sulaukė ir elektroninė šios knygos versija, o sausio 15 dieną pasirodys ir „Kabinetas 339” audioknyga. 
Birutė Davidonytė ir Dovydas Pancerovas
Birutė Davidonytė ir Dovydas Pancerovas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Didelis populiarumas jokiu būdu nėra knygos gerumo įrodymas, bet, mano galva, šiuo konkrečiu atveju parduotų knygų skaičiai yra šiokia tokia vertybė – „Kabinete 339“ rašome apie mūsų valstybės valdymo užkulisius, todėl būtų gerai, kad tai perskaitytų kuo daugiau žmonių“, – teigia D.Pancerovas.

„Džiaugiuosi, kad knyga yra svarbi visuomenei, – sako B.Davidonytė. – Atslūgus šventėms, nekantriai laukiame susitikimų su savo skaitytojais – vasarį Knygų mugėje, o sausį ir kovą planuojame atvykti į Kauną, aplankyti kitus miestus.“

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Knygos „Kabinetas 339“ pristatymas
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Knygos „Kabinetas 339“ pristatymas

Pirmieji du knygos „Kabinetas 339“ tiražai – 10 tūkst. egzempliorių – buvo išpirkti vos per kelias savaites, skaitytojams beveik dvi savaites tenka laukti trečiojo 5 tūkst. tiražo, kuris knygynuose ir elektroninėse knygų parduotuvėse pasirodys jau sausio 15 dieną. Tą pačią dieną bus išleista ir audioknyga, kurią įgarsino aktorius Jokūbas Bareikis.

Pasak Audioteka.lt leidybos vadovės Ingos Vilimės, knygos „Kabinetas 339“ įgarsinimas užtruko net 17 valandų. Pirmąją ištrauką jau galima išgirsti čia.

Knyga „Kabinetas 339“ pasakoja apie 15min tyrimų žurnalistų B.Davidonytės ir D.Pancerovo metus trukusį tyrimą, kurio centre – premjeras Saulius Skvernelis, įtartini jo ryšiai ir sandoriai valstybės vardu. Knygoje taip pat pasakojama apie žurnalistinio tyrimo užkulisius, politinį spaudimą, šantažą ir išdavystę.

Elektroninę knygos „Kabinetas 339“ versiją įsigyti jau galite milzinas.lt platformoje, paspaudę šią nuorodą. Arba sausio mėnesį įsigykite 15min mokamo turinio 15MAX narystę metams čia ir gaukite šią elektroninę knygą dovanų.

15min nuotr.
15min nuotr.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius