Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kabinetas 339” tapo perkamiausia visų laikų lietuviška audioknyga, knygynuose – tirpsta penktasis tiražas

Naujausiais audioknygų platformos „Audioteka.lt“ duomenimis, 15min tyrimų žurnalistų Birutės Davidonytės ir Dovydo Pancerovo knyga „Kabinetas 339“ tapo visų laikų perkamiausia lietuvių autorių audioknyga Lietuvoje.
Birutė Davidonytė ir Dovydas Pancerovas
Birutė Davidonytė ir Dovydas Pancerovas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Šią savaitę „Kabinetas 339” tapo perkamiausia knyga Lietuvoje ir elektroninėje parduotuvėje „Knyguklubas.lt“, o knygynų tinklo „Vaga“ parduotuvėse pagal pardavimus užima pirmą vietą tarp visų negrožinės literatūros knygų.

Nuo 2019-ųjų lapkričio, kai knyga pirmą kartą pasirodė knygynuose, jau išleisti penki tiražai – viso 21 tūkst. egzempliorių.

Praėjusią savaitę leidykla „Alma littera“ pranešė, jog, išaugus skaitytojų susidomėjimui žurnalistinių tyrimų knyga „Kabinetas 339“, bus išleistas ir šeštasis šios knygos tiražas – papildomi 2 tūkst. egzempliorių. Viso bus išspausdinta 23 tūkst. egzempliorių.

15min tyrimų žurnalistų Birutės Davidonytės ir Dovydo Pancerovo knyga „Kabinetas 339“ pasakoja apie premjero Sauliaus Skvernelio aplinką, įtartinus ryšius, valstybės vardu sudarytus sandorius, kurie buvo naudingi stambiesiems verslo koncernams.

Susidomėjimas knyga ypač išaugo po to, kai buvo pranešta, kad premjeras Saulius Skvernelis kreipėsi į Valstybinę vartotojų teisių apsaugos tarnybą (VVTAT) bandydamas uždrausti „Kabineto 339“ reklamą. Premjeras įsitikinęs, kad knygos reklamoje matomas knygos viršelis, o taip pat ir reklaminiame vaizdo klipe skambantys Seime jo paties pasakyti žodžiai, esą „visuomenės teisė žinoti nėra absoliuti“, žeidžia S.Skvernelio garbę ir orumą.

Sprendimą dėl premjero skundo VVTAT skelbs rugpjūčio 28-ąją.

Šeštasis „Kabineto 339“ tiražas knygynus turėtų pasiekti jau netrukus.

Knygą „Kabinetas 339“ galite įsigyti visuose Lietuvos knygynuose, taip pat internete (spauskite čia). Audioknygą „Kabinetas 339“ galite įsigyti čia. Elektroninę knygą rasite čia.

VIDEO: „Kabinetas 339“: D.Pancerovas ir B.Davidonytė papasakojo, kaip gimė politikos užkulisius atskleidžianti knyga
VIDEO: „Vilniaus knygų mugė“ – D.Pancerovo ir B.Davidonytės knygos „Kabinetas 339“ pristatymas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius