Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip mažoji Hetė Bi išgydo fėją ir grąžina jai galias

Leidykla „Tyto alba“ pristato naują Claire Taylor-Smith knygą „Fėjos sparnas: Hetė Bi, stebuklingų būtybių gydytoja“. Iš anglų kalbos knygą vertė Kazimiera Kazijevaitė.
Knyga „Hetė Bi, stebuklingų būtybių gydytoja“
Knyga „Hetė Bi, stebuklingų būtybių gydytoja“ / Knygos viršelis

Kartą mergaitė, vardu Harietė, paklausė savo mamos: „O kas gydo fėjas ir undines, kai jos suserga?“ Jos mama Lindsė Teilor su drauge Siuzana Smit ilgai galvojo, kol suprato – ogi stebuklingų būtybių gydytojai! Sutikusios rašytoją Klerę Beiker ir pasivadinusios Klere Teilor-Smit (Claire Taylor-Smith), jos visos kartu ir sukūrė Pasakėnijos karalystę.

Ženk į ją.

Nes ten – mažoji Hetė Bi, kuri kaip tik ir rūpinasi drakonais, vienaragiais, undinėmis – ir fėjomis. Klastingasis kipšų karalius Karigeidis sukėlė audrą ir ledo gabalėlis sudraskė fėjos sparnelį. Dar blogiau – bjaurusis karalius pagrobė ir fėjos galias! Kaip Hetei sutvarkyti sparnelį ir grąžinti fėjai stebuklingus gebėjimus? Jai teks leistis į pavojingą žygį...

Jei tau patinka fėjos, jei mėgsti nuotykius ir svajoji apie stebuklingą šalį, kurioje gali būti reikalinga, – keliauk į pasakiškų būtybių pasaulį kartu su Hete!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius