Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karen White „Stiklo skambesys“ – trys istorijos apie meilę, baimę ir santuokos iliuzijas

Karen White. Stiklo skambesys. Iš anglų kalbos vertė Vilija Vitkūnienė. – Vilnius: Tyto alba, 2018. – 471 p. Viršelio dailininkė Ilona Kukenytė.
Knygos viršelis
Knygos viršelis / Leidyklos nuotr.
Temos: 2 Knygos Literatūra

Niežtėjo pirštus užrašyti į galvą atėjusius žodžius, kol dar nepamiršo. Net juodžiausią naktį kur nors spindi šviesa.

Karen Whit – JAV rašytoja, dvidešimt keturių bestseleriais tapusių romanų autorė. Šiuo metu ji su vyru ir dviem vaikais gyvena Džordžijos valstijoje, JAV pietuose, kur ir vyksta daugumos jos romanų veiksmas. „Stiklo skambesys“ – romanas, pasakojantis apie praeities žaizdas, paslaptis ir viską gydančią meilę.

Meritos gyvenimas apsiverčia aukštyn kojomis, po vyrožūties paveldėjus jo senelės Editos namą Pietų Karolinoje. Kaltindama save dėk vyro mirties, Meritatikisi paveldėtame name išsivaduoti nuo dusinančios praeities, tačiauatvykus pasirodo, kad namas turi savo praeitį.Editos praeitį ir baisią jos paslaptį. Ir stiklinių jos padarytų vėjo varpelių skambesį už lango.

Vienatvės ir ramybės troškusią Meritą staiga apsupa ne tik nutrūkusios santuokos šešėliai, bet ir nežinia iš kur atsiradusi Lorelė – ne pagal metus išmintinga jaunutė pamotė sudešimtmečiu sūnumi,netikru Meritos broliu. Ko jie atsigrūdo į jos gyvenimą, tokšdami gyventi kartu? O kur dar gąsdinamai žuvusį vyrą primenantis jo brolis ir diena po dienos atsiskleidžianti Editos saugota paslaptis...Naujas gyvenimas toksnepanašus į senąjį: regisi, aplinkiniai trokšta tik vieno – neleisti Meritai užsisklęsti. Ir palaipsniui užguitos ir visus atstumiančios moters širdis ima atšilti...

Trys moterys, trys susipynę likimai. Trys istorijos apie baimę, santuokos iliuzijas, vienatvę dviese, neišsipildžiusias viltis,ir meilę, kuri ateina į gyvenimą, nepaisydama tų, kurie ją atstumia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius