Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Labdaros organizacija prieštaringo romano „Penkiasdešimt pilkos atspalvių“ knygas pavers tualetiniu popieriumi

Labdaros organizacija, padedanti smurto ir prievartos aukoms, jai padovanotas bestselerio „Penkiasdešimt pilkos atspalvių“ kopijas pavers kompostu ir tualetiniu popieriumi, praneša BBC.
„Penkiasdešimt pilkos atspalvių“
„Penkiasdešimt pilkos atspalvių“ / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Wearside Women in Need“ organizacija iš pradžių prašė dovanoti šias erotinio turinio knygas tam, kad galėtų jas visas sudeginti. Anot Clare Phillipson, knygos dėl sadizmo ir mazochizmo tematikos yra šlykščios ir žemos.

Labdaros organizacija iš viso gavo 24 knygos kopijas. Ji pakeitė nuomonę ir dėl jų likimo – knygas dabar planuoja perdirbti. Vašingtone įsikūrusi organizacija „Penkiasdešimt pilkos atspalvių“ pavers tualetiniu popieriumi, dar dalį knygos puslapių sukiš į komposto krūvą.

„Dabar turime kultūrą, kuri moterį pavertė seksualiniu objektu, ir kurioje moteris jaučiasi turinti dalyvauti“, – kalbėjo C.Phillipson tikėdamasi, kad toks organizacijos poelgis padės nubrėžti ribą šiuolaikinėje visuomenėje.

„Penkiasdešimt pilkos atspalvių“ – erotinė knyga apie audringą romaną tarp verslininko ir studentės. Leidykla „Random House“ pabrėžė, kad romane aprašomos sekso scenos vyko abipusiu sutarimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius