Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 19 /2013 02 20

Laimėkite knygą „Investavimo į auksą ir sidabrą vadovas“

„15min“ vėl paruošė dovanų portalo skaitytojams. Šį kartą leidyklos „Eugrimas“ išleistą Michael Maloney knygą „Investavimo į auksą ir sidabrą vadovas“.
Knygos viršelis
Knygos viršelis / Leidyklos nuotr.

M. Maloney knygoje atskleidžia finansinio pasaulio užkulisius, atvirai pasakoja, kaip šalių vyriausybės manipuliuoja žmonėmis ir pateikia savo patarimus, kaip galima būtų to išvengti. Vienu iš geriausių investuotojų į brangiuosius metalus vadinamas M. Maloney kasdiene kalba aprašo pinigų nuvertėjimo priežastis ir tiksliai įvardija, kokios pasekmės laukia ateityje.

„Investavimo į auksą ir sidabrą vadovas“ – savotiškas finansinis pradžiamokslis, kuris padės suprasti, kaip juda pinigai, kas yra infliacija, kuo vertingas yra auksas.

Investavimo vadovą galite laimėti teisingai užbaigę šią citatą iš knygos. „Žmonijos istorijoje valiutos vaidmenį atliko daugybė daiktų – galvijai, grūdai, karoliukai, prieskoniai, kriauklės, popierius. O pinigų vaidmenį tik du – ...“. Kas jie?

Atsakymus siųskite adresu knygos@15min.lt arba rašykite „15min knygų lentyna“ profilyje „Facebook“ tinkle. Čia visuomet rasite naujienų apie knygas. 

Nugalėtoją paskelbsime rytoj, vasario 20 dieną.

Atnaujinta 18.30 val. Teisingas atsakymas yra auksas ir sidabras. Šįkart knygą laimėjo Marius Šaučiūnas. Susisiekite su mumis adresu knygos@15min.lt, ir pasakysime, kaip atsiimti knygą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius