Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 17 /2014 01 22

Paaiškėjo, kas laimėjo originalias mandalų spalvinimo knygas

Naujienų portalas 15min.lt ir leidybos namai „Tikra knyga“ jus kvietė dalyvauti konkurse ir laimėti visai neseniai išleistas, Lietuvoje sukurtas mandalų spalvinimo knygas.
Knygos „Nuspalvink mandalą“
Knygos „Nuspalvink mandalą“ / „Tikra knyga“ nuotr.
Temos: 1 Mandala

Mes prašėme parašyti, koks daiktas ar objektas jums labiausiai primena mandalą. Kadangi teisingo atsakymo šiuo atveju nėra ir negali būti, apdovanojome trijų originaliausių komentarų autorius. Jiems atiteks dvi mandalų spalvinimo knygos. NUGALĖTOJOMIS TAPO: Vilma, Vaida, Ineta. Su nugalėtojomis bus susisiekta asmeniškai.
 
Leidybos namai „Tikra knyga“ jau išleido dvi pirmąsias serijos „Nuspalvink mandalą“ knygas - pirmoji jų skirta vaikams, o antroji, kurią sudaro kiek sudėtingeni ir abstraktesni piešiniai - bet kokio amžiaus žmonėms. Šių originalių knygelių autorė - profesionali grafikos dizainerė, dailės saviraiškos specialistė Eglė Stripeikienė. Pasak jos, centruotų, simetriškų mandalų spalvinimas gali tapti vienodai įdomiu ir naudingu užsiėmimu įvairaus amžiaus bei išsilavinimo žmonėms. Pasinėrus į spalvinimą rimsta mintys ir emocijos, tai laikas, kai galima pailsėti, pabūti su savimi. Mandala yra bene visoms pasaulio tautoms pažįstamas universalus vienovės, sveikatos, sėkmės ir laimės simbolis. Pats žodis „mandala“ kilęs iš sanskrito kalbos, kurioje reiškė ne tik ratą, diską, sferą, bet ir bendruomenę, susirinkimą - tai, kas skirtingas ir išsibarsčiusias dalis sujungia į darnią visumą.

Jau visai netrukus pasirodys dar dvi naujos serijos „Nuspalvink mandalą“ knygos. Leidybos namų „Tikra knyga” naujienas galite sekti čia: www.facebook.com/tikraknyga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius