-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Leidyklos „Alma littera“ renginiai Vilniaus knygų mugėje

Šią savaitę prasidedančioje Vilniaus knygų mugėje leidykla „Alma littera“ pakvies skaitytojus net į 12 susitikimų su žinomais ir pamėgtais rašytojais. Mugėje svečiuosis autorės iš JAV: „Svetimšalės“ ciklo autorė Diana Gabaldon ir knygos apie lietuvių tremtį autorė Rūta Šepetys. Savo naująją knygą „Cukruota žuvis“ pristatys žurnalistė Audronė Urbonaitė, o rašytojas Algimantas Čekuolis pristatyti savo naujos knygos „Faktai ir šypsenos“ atvyks nepaisant neseniai patirtos stuburo traumos.
Knygų mugėje
Knygų mugėje / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Penktadienį 15 val. vyks žinomos JAV ir Lietuvos rašytojos, knygos apie lietuvių trėmimus „Tarp pilkų debesų“ autorės R.Šepetys autografų dalinimas„Alma littera“ stende.

20 val. Susitikimas su rašytoja Audrone Urbonaite ir jos knygos „Cukruota žuvis“ pristatymas bei diskusija su dalyviais tema „Kinai jau čia, tarp mūsų. Lietuvi, būk garbingas – prisipažink, ką jauti!“. Diskusijoje dalyvaus Vilniaus universiteto moderniosios retorikos dėstytoja Regina Čičinskaitė, žurnalistas Rimvydas Valatka, filosofė Jūratė Baranova, psichoanalitikas Raimundas Milašiūnas, ekonomistė Aušra Maldeikienė ir filosofė Nida Vasiliauskaitė. Renginys vyks Rašytojų kampe su LRT.

Šeštadienį, 11 val., vyks žinomos rašytojos, knygų serijos „Svetimšalė“ autorės Dianos Gabaldon, susitikimas su skaitytojais ir knygos pristatymas. Renginį ves ir knygų ciklą „Svetimšalė“ pristatys žinoma šalies aktorė Nijolė Narmontaitė. Konferencijų salė 5.1.

13 val. Rašytojo ir žurnalisto A.Čekuolio knygos „Faktai ir šypsenos“ pristatymas, renginį ves žurnalistas Vytaras Radzevičius. Konferencijų salė 5.1.

14 val. Knygų vaikams autorės ir dailininkės Linos Žutautės kūrybinės dirbtuvės vaikams ir knygos „Kakė Makė ir pabėgusios ausys“ pristatymas. Vaikų scena.

14 val.: Viktorijos Daujotytės knygos „Justino Marcinkevičiaus žemė“ pristatymas. Prisiminimais apie Justiną Marcinkevičių dalinsis pati autorė,  renginį moderuos žurnalistas Virginijus Savukynas. Konferencijų salė 5.2.

16 val. Dovilės Zelčiūtės knygos apie iškiliausius šalies teatralus „Po repeticijos“ pristatymas. Renginyje dalyvaus Vidmantas Elmiškis ir režisierius Gytis Padegimas. Konferencijų salė 5.2.

17 val.: Danguolė, Juozas ir Audrius Vasiliauskai pristatys savo naująją knygą „Ilgo gyvenimo paslaptys“ ir atskleis ilgo gyvenimo paslaptis skaitytojams bei atsakys į jų klausimus. Renginį ves LTV sveikatos laidos „Pulsas“ vedėja Ieva Kašauskaitė. Konferencijų salė 5.5.

17 val.: Vaikus pradžiugins nauja Renatos Šerelytės knyga apie Krakatukus -„Krakatukai kosmose“. Knygos pristatymą moderuos žinomas vaikų literatūrologas Kęstutis Urba. Vaikų scena.

Sekmadienį,11 val. vyks žinomos šalies atlikėjos ir dainų autorės Ericos Jennings naujos knygos vaikams „Mano gyvūnai. My animals“ pristatymas ir koncertas. Rašytoja taip pat atsakys į skaitytojų klausimus, o renginį ves jos vyras, taip pat dainininkas Jurgis Didžiulis. Vaikų scena.

14 val.: Žinomas gamtininkas ir vaikų rašytojas Selemonas Paltanavičius pristatys savo naująją knygą vaikams „Pažinkime Lietuvos gyvūnus“. Autorių kalbins knygos redaktorė Loreta Paškevičienė. Vaikų scena.

16v al.: Žurnalistė ir rašytoja Zita Čepaitė dalinsis savo įspūdžiais apie emigraciją ir savo naująją knygą „Emigrantės dienoraštis“. Rašytoja taip pat atsakys į skaitytojų klausimus. Renginį ves pagarsėjęs keliautojas Rimvydas „Makalius“ Širvinskas. Konferencijų salė 5.2.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius