-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

M.Gorbačiovas spaudė G.Bushą: tegul D.Lynchas pasako, kas „Tvin Pykse“ nužudė Laurą Palmer

Amerikiečių dainų autorius ir poetas Ryanas Walshas socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė ištrauką iš knygos apie televizijos serialo „Tvin Pyksas“ kūrimą. Iš šios ištraukos matyti, kad buvęs Sovietų Sąjungos vadovas Michailas Gorbačiovas buvo didelis šio Davido Lyncho serialo gerbėjas ir spaudė JAV prezidentą George'ą Bushą, jog šis iš režisieriaus išsiaiškintų, kas nužudė Laurą Palmer, skelbia newstwenty4seven.com.
„Tvin Pyksas“
„Tvin Pyksas“ / Kadras iš serialo

Apie Brad Dukes knygą „Reflections: An Oral History of Twin Peaks“, išleistą šių metų vasarą,  jau pasirodė nemažai atgarsių, tačiau vienas epizodas, susijęs su M.Gorbačiovu, daugeliui prasprūdo pro akis. Būtent jį socialiniame tinkle „Twitter“ ir išplatino R.Walshas. 

Šiame knygos skyriuje kalbinamas buvęs televizijos kompanijos „Spelling Entertainment Inc.“ vadovas Julesas Haimovitzius, kuris teigia, kad buvęs Sovietų Sąjungos lyderis M.Gorbačiovas buvo didelis serialo gerbėjas. 

J.Haimovitzius pasakoja, kad vieną dieną sulaukė kolegos skambučio, kuris paklausė: „Kas nužudė Laurą Palmer?“ J.Haimovitzius atsakė neturintis supratimo. Tačiau kolega neatlyžo, pasakęs, kad „Tai labai svarbu“. 

Tuomet J.Haimovitzius paskambino D.Lynchui ir pateikė tą patį klausimą, tačiau režisierius atsakė: „Aš negaliu tau to pasakyti“. J.Haimovitzius perskambino savo kolegai ir paaiškino situaciją bei pasiteiravo, kam čia taip įdomu, kas nužudė Laurą Palmer. Šis atsakė, kad tai – tuometinis JAV prezidentas George'as Bushas. Paaiškėjo, kad M.Gorbačiovas paprašė savo kolegos JAV prezidento, kad šis išsiaiškintų šį jam rūpimą klausimą. G.Bushas šį klausimą perdavė televizijos vadovybei, tačiau viskas baigėsi atsimušus tarsi į sieną į D.Lyncho tylėjimą. 

Tada J.Haimovitzius vėl paskambino D.Lynchui pasakęs: „Tu turi pasakyti man, kas yra Lauros žudikas“. „Tada aš supratau, kad Davidas pats nežino, kas nužudė Laurą Palmer“, - prisimena J.Haimovitzius. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius