-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujame Jameso Pattersono trileryje kėsinamasi į Stepheno Kingo gyvybę

Daugiausia uždirbantis pasaulio rašytojas Jamesas Pattersonas naujame savo serijos „BookShots“ romane Stepheną Kingą pavertė personažu ir kėsinasi į jo gyvybę, rašo pastemagazine.com.
Jamesas Pattersonas
Jamesas Pattersonas / „Scanpix“/AP nuotr.

150 puslapių romanas „The Murder of Stephen King“ pasakoja apie literatūrinį S.Kingo personažą, kuris patenka į savo knygose pasakojamas situacijas.

„Aš daug metų buvau Stepheno Kingo kūrybos gerbėju ir rašymas apie jį man davė galimybę pažvelgti į tai, kas nutinka, kuomet autorius patenka į savo knygose aprašomus pavojus“, – teigia J.Pattersonas.

Pasak jo, romanas yra tik jo vaizduotės rezultatas, o jį skaitydami gerbėjai turėtų nustebti - autorius žada intriguojančią knygos pabaigą.

Kol kas nėra žinoma, ką apie šią knygą galvoja pats S.Kingas ir ar jis yra prisidėjęs prie „The Murder of Stephen King“ kūrimo. Aišku tik viena, kad anksčiau S.Kingas buvo pareiškęs savo kritišką nuomonę apie J.Pattersoną, kuris per metus išleidžia aibę knygų.

„Jis yra baisus, bet sėkmingas rašytojas“, – taip J.Pattersoną yra apibūdinęs S.Kingas.

„Scanpix“ nuotr./Stephenas Kingas
„Scanpix“ nuotr./Stephenas Kingas

Visgi ir daugiausia uždirbantis pasaulio autorius neliko skolingas trilerių meistru vadinamam S.Kingui. „Aš skaitau jo knygas ir mėgaujuosi jam smogdamas pasakyti ką nors pozityvaus apie jį“, – yra sakęs J.Pattersonas.

„The Murder of Stephen King“ bus išleistas lapkričio 1 dieną, o romano kaina bus 3,99 JAV dolerio. Ši knyga priklausys J.Pattersono knygų serijai „BookShots“, kurioje jis ketina pristatyti trumpas, iki 150 puslapių apimties knygas, kurios kainuotų vos kelis dolerius. Taip rašytojas tikisi knygomis ir skaitymu sudomint kuo daugiau žmonių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius