Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas George'o W.Busho žingsnis – išleis kariškių portretų knygą

Buvęs JAV prezidentas George'as W.Bushas žengia naują žingsnį savo kūryboje – kitais metais bus išleista jo piešinių knyga, kurioje sudėti prezidento tapyti kariškių portretai, rašo nydailynews.com.
George'as Bushas
George'as Bushas / „Scanpix“/AP nuotr.

Knygoje, kuri pavadinta „Portraits of Courage: A Commander in Chief’s Tribute to America’s Warriors“, buvo iš viso publikuojami 66 karo veteranų portretai. Prie kiekvieno portreto G.W.Bushas pats parašė po istoriją. „Vienos iš jų įkvepiančios, kitos – griebiančios už širdies“, – nurodo knygos leidėjas „Crown Publishing Group“.

Portretų rinkinys knygynus pasieks 2017 metų vasario 28 dieną. Jo kaina – 35 JAV doleriai. Bus galima įsigyti ir specialų leidimą, kurį puošia G.W.Busho autografas, tačiau tokia knyga bus žymiai brangesnė – jos kaina sieks 250 JAV dolerių.

Knygos viršelis/Knyga „Portraits of Courage“: A Commander in Chief’s Tribute to America’s Warriors“
Knygos viršelis/Knyga „Portraits of Courage“: A Commander in Chief’s Tribute to America’s Warriors“

Numatoma, kad visas už knygas gautas pelnas bus paaukotas labdarai.

Ši knyga taps pirmąja, kurioje G.W.Bushas eksponuos savo piešinius. Anksčiau jo išleistos knygos – „Decision Points“ ir „41“ – pasakojo apie jo asmeninį gyvenimą ir politiko karjerą.

Po to, kai G.W.Bushas paliko Baltuosius rūmus, jis tapo aistringu dailininku, tačiau tai buvo tik hobis, apie kurį mažai kas žinojo. Buvusio JAV prezidento darbai į viešumą iškilo 2013 metais, kuomet nuotraukas paskelbė vienas programišius.

Vėliau paaiškėjo, kad savo dailės įgūdžius G.W.Bushas tobulino Teksase, kur jį mokė menininkė Bonnie Flood. Iš pradžių politikas pradėjo piešti šunis, vėliau išbandė savo jėgas tapydamas gamtos vaizdus.

2014 metais G.W.Bushas surengė savo piešinių parodą, kurioje buvo eksponuojama daugiau nei dvi dešimtys portretų. Kai kuriuose iš jų buvo nutapyti pasaulio lyderiai.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./George'o Busho tapytas autoportretas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./George'o Busho tapytas autoportretas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius