Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujoje bestselerio „KGB vaikai“ autoriaus Justino Žilinsko elektroninėje knygoje „Genomas 3000 ir kitos nekasdienės istorijos“ – ir jungiančios, ir skaldančios visuomenę technologijos

Rašytojas Justinas Žilinskas, didelio susidomėjimo sulaukusios knygos „KGB vaikai“ autorius, leidėjams atidavė būsimos knygos rankraštį, kurį sudaro antrasis, atnaujintas romano „Genomas 3000“ leidimas bei kelios apysakos. Birželio viduryje pasirodysianti knyga bus išleista elektroniniu formatu.
Knygos „Genomas 3000 ir kitos nekasdienės istorijos“ viršelis
Knygos „Genomas 3000 ir kitos nekasdienės istorijos“ viršelis

„Nors mane dar mokykloje mokė tikėti šviesia ateimi, žinau, kad joje bus visko. Senų konfliktų vietoje įsižiebs nauji, gėrio kauke dengsis ir blogi žmonės. „Genomas 3000 ir kitos nekasdienės istorijos“ bus būtent apie tai – technologijos ne tik jungs, technologijos ir skaldys visuomenę. O kur skilimas – ten ir fundamentalistai, ir naudos ieškotojai, ir teroristai..Triukšmas dėl gėjų santuokų atrodys visiškai nereikšmingas, kai įgysime galimybę nupirkti vaikams ar sau tobulų genų rinkinius, o atletai Olimpiadose varžys „tradicinių“ ir „patobulintų“ kategorijose. Galima to bijoti, bet galima tam ir ruoštis, bent jau psichologiškai. Kaip dainavo Leonardas Cohenas – „Aš mačiau ateitį, brolau, tai – žiauru!“, – sako platinimui rengiamos elektroninės knygos autorius.

J.Žilinsko elektronine knyga „Genomas 3000 ir kitos nekasdienės istorijos”  bus prekiaujama didžiosiose elektroninėse parduotuvėse – Apple el.knygyne (iBookstore), Kobo, Prestigio, knygos.lt, skaitykle.lt ir kitose.

Autoriaus elektronines knygas rasite čia: http://www.ebooksbylanguage.com/lt/autorius/justinas-zilinskas/

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius