Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po autobiografinės knygos sėkmės atlikėjas Morrissey rašo romaną

Po praėjusiais metais itin populiaria tapusios autobiografinės knygos išleidimo grupės „The Smiths“ įkūrėjas Morrissey įpusėjo rašyti ir pirmąjį savo romaną, skelbia guardian.co.uk.
Morrissey knyga
Morrissey knyga / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Literatūra Knygos

Literatūros naujienas sekite ir socialiniame tinkle „Facebook“. Prisijunkite prie „15min knygų lentynos“.

Savo interneto puslapyje atsakydamas į gerbėjo klausimą, ar po biografijos išleidimo neketina rašyti romano, Morrissey teigė: „2013 metais aš išleidau „Autobiografiją“, ir ji buvo populiaresnė už bet kurį albumą, kurį aš kada nors esu išleidęs, taigi, aš jau įpusėjau rašyti savo pirmąjį romaną“. 

Kol kas neatskleidžiama daugiau jokių detalių apie būsimąjį romaną, tačiau spėjama, kad atlikėją į literatūros pasaulį pastūmėjo sunkumai, su kuriais pastaruoju metu jis susiduria muzikos srityje. Pavyzdžiui, dainininkas sakė, kad radijo stotys nebegroja jo kūrinių. „Tiesa ta, kad radijo stotys nebegroja mano muzikos, o daugelis žmonių prarado tikėjimą muzikos industrija, - sakė jis. - Dažniausiai manoma (ir visai teisingai), kad pirmosios topų vietos yra nupirktos didžiųjų firmų, taigi popmuzikoje ir roke nebeliko aistros. Aš nemanau, kad žmonės tiki, jog veidai, kuriuos mes nuolatos matome televizijoje ir žurnaluose, yra tokie populiarūs“. 

Tame pačiame interviu Morrissey užsiminė, kad jis neketina nutraukti muzikinės veiklos ir įrašinėja naują albumą, kuriame viena daina bus skirta Stambului – miestui, už kurį jam labiau patinka tik Roma. 

Morrissey knygos „Autobiografija“, kurią „Penguin Books“ išleido praėjusiais metais spalio 17 dieną, buvo parduotas rekordinis kiekis. Jau dabar ši knyga vadinama viena perkamiausių visų laikų muzikantų autobiografijų. Morrissey šioje knygoje pasakoja apie tai, kaip iširo kultinė grupė „The Smiths“, o taip pat paliečia ir labai asmeniškus dalykus – pavyzdžiui, patvirtina jau seniai sklandžiusius gandus apie savo biseksualumą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius