Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pristatyta vandeniui atspari elektroninė knygų skaityklė

„Kobo“ pristatė elektroninę knygų skaityklę tiems, kas mėgsta skaityti knygas vonioje – šis įrenginys turėtų tapti atsvara kritikams, kurie teigia jog šie prietaisai nusileidžia knygoms dar ir dėl to, kad su jais reikia atsargiai elgtis lietuje, paplūdimyje ar vonioje skelbia guardian.co.uk.
Nauja skaityklė
Nauja skaityklė / Nuotr. iš „YouTube“
Temos: 2 Knygos Literatūra

NAUJIENAS APIE KNYGAS, KONKURSUS IR NAUJAUSIŲ KNYGŲ RECENZIJAS SEKITE TINKLE „FACEBOOK“. SPAUSKITE ČIA. 

Kanados bendrovė įrenginį „The Kobo Aura H20“ vadina pirmąja vandeniui atsparia skaitykle pasaulyje. Kompanija šią skaityklę pristato kaip įrenginį, kurį galima skaityti „bet kur, taip pat ir vietose, kurios iki šiol laikytos rizikingomis – vonios kambaryje ar paplūdimyje“. 

Kompanijos prezidentas Michaelas Tamblynas sakė, kad „Kobo“ atliko vartotojų apklausą, siekdama išsiaiškinti, kas labiausiai juos sulaiko nuo aktyvesnio elektroninių knygų skaitymo. Daugelis paminėjo tai, kad jie mėgsta skaityti vonioje ar prie vandens telkinio, o ten skaityklės gali nesunkiai būti sugadintos. M.Tamblynas teigia, kad 60 proc. vartotojų norėjo, jog skaitykles būtų galima naudoti prie vandens. 

Skaityklę bus galima įsigyti spalio mėnesį. Atlikti šios skaityklės bandymai rodo, kad ji iš tiesų puikiai veikia net ir pakliuvusi į vandenį. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius