-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Su Hete – į Pasakėniją gydyti drakonų ir vienaragių

Claire Taylor-Smith. Vienaragio ragas. Hetė Bi, stebuklingų būtybių gydytoja. Iš anglų kalbos vertė Kazimiera Kazijevaitė. – Vilnius: Tyto alba, 2015. – 159 p. Viršelio ir iliustracijų autorė Lorena Alvarez.
Knygos viršelis
Knygos viršelis / Leidyklos „Tyto alba“ nuotr.
Temos: 2 Knygos Literatūra

Kartą mergaitė, vardu Harietė, paklausė savo mamos, kas gydo drakonus ir vienaragius, kai jie suserga? Jos mama Lindsė Teilor su drauge Siuzana Smit ilgai galvojo, kol suprato – ogi stebuklingų būtybių gydytojai! Sutikusios rašytoją Claire Baker ir pasivadinusios Claire Taylor-Smith jos visos kartu ir sukūrė Pasakėnijos karalystę. 

Pasakėnijoje vėl sutiksi Hetę Bi (su ja susipažinai pirmoje knygelėje – „Drakono giesmė“). Jai skubiai reikia grįžti į karalystę, nes klastingasis kipšų karalius Karigeidis pagrobia vienaragio rago magiškas galias! Tik Hetė gali sutaisyti vaistą, kuris padėtų vienaragiui – bet ar ji spės laiku rasti reikiamus ingredientus?

Jeigu myli gyvūnus, mėgsti nuotykius ir svajoji apie stebuklingą šalį, kurioje gali būti reikalinga – keliauk į pasakiškų būtybių pasaulį kartu su Hete!  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius