Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sukurtas išmanusis įrenginys, galintis pats parašyti jums „idealų“ romaną

Sukurtas elektroninis įrenginys „Smart-Book XSEN14“, kuris, anot jo kūrėjų, dirbtinio intelekto pagalba gali pats kurti knygas.
knygas
Knyga
Temos: 2 Knygos Literatūra

Prisijunkite prie „15min knygų lentynos“ puslapio socialiniame tinkle „Facebook“ ir sekite naujienas apie literatūras bei dalyvaukite knygų konkursuose. 

Šis įrenginys knygas kuria pagal šios skaityklės turėtojo literatūrinius pomėgius. Skaityklės naudotojas į  „Smart-Book XSEN14“ atmintį suveda savo mėgstamiausių literatūros kūrinių sąrašą, ir įrenginys atlieka jų analizę. Jis analizuoja žanrus, turinį, pavadinimus, autorius, tokiu būdu atlikdamas skaitytojo pomėgių tyrimą. Vėliau šios analizės pagrindu įrenginys sukuria naują knygą. Tiesa, jo kūrėjai neatskleidžia, kokiu būdu ši knyga parašoma. 

Žinoma, yra ir nemenkų šio įrenginio trūkumų. Visų pirma, jo kaina – 1500 dolerių. Tiesa, gamintojai teigia, kad gegužės pabaigoje bus pristatytas pigesnis įrenginio variantas. 

Be to, knygos rašomos kinų kalba, o į kitas verčiamos „Google“ vertėjo pagalba. Šis įrenginys turi būti pajungtas prie elektroninės bibliotekos, rekomenduotos gamintojo.

Na, ir žinoma, turbūt retas literatūros mėgėjas iš tiesų gali patikėti, kad toks įrenginys gali sukurti „idealią“ knygą, tai greičiau jau reikėtų vertinti kaip žaidimą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius