-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 08

„Baltų lankų“ knygyne Vilniuje vyks Aistės Smilgevičiūtės albumo „Broliai“ pristatymas

Gruodžio 10 d. 18 val. „Baltų lankų“ knygyne Vilniuje (PC Akropolis) vyks Aistės Smilgevičiūtės ir grupės „Skylė“ naujojo albumo „Broliai“ pristatymas.
Aistė Smilgevičiūtė ir Rokas Radzevičius
Aistė Smilgevičiūtė ir Rokas Radzevičius / Grupės "Skylė" nuotr.

Renginio metu išgirsite Aistės Smilgevičiūtės, Roko Radzevičiaus ir Mantvydo Kodžio akustines dainas iš naujojo grupės albumo, galėsite jį įsigyti ir gauti autografus. Renginiuose taip pat dalyvaus projekto iniciatoriai Dalia Kuodytė ir Marius Jančius.


„Džiaugiamės galėdami visus pakviesti į Aistės Smilgevičiūtės ir grupės „Skylė” naujojo albumo „Broliai” pristatymą.  Tikimės, kad renginys bus be galo šiltas, gražus, įkvepiantis, nuoširdus, todėl artėjančių gražiausių švenčių proga kviečiame visus ateiti į „Baltų lankų” knygyną ir jaukiai praleisti ilgus žiemos vakarus“, – sakė knygynų tinklas „Pegasas” rinkodaros vadovė Lina Konovalovė.


Albumas „Broliai“ – tai Roko Radzevičiaus, Aistės Smilgevičiūtės ir grupės „Skylė“ pastarųjų dvejų metų darbas. Jame įrašyta 18 naujų dainų, skirtų partizanams, kovojusiems už Lietuvos laisvę  1944–1953 m. Tai kūriniai, meniškai atskleidžiantys jaudinančius partizaninio judėjimo epizodus, kupini skaudžių netekčių ir šviesios vilties, vyriškos energijos ir už širdies griebiančių akordeono melodijų. Jau dabar šios dainos skinasi kelią į klausytojų širdis.


Apie „Baltų lankų“ knygynus
2002 m. įsteigtam „Baltų lankų“ knygynų tinklui šiuo metu priklauso keturi knygynai Lietuvoje: 2002 m. Vilniaus „Akropolyje“ buvo atidarytas pirmasis „Baltų lankų“ knygynas; antrasis įsikūrė „Akropolyje“ Klaipėdoje; 2007 m. pavasarį duris atvėrė trečiasis, Kauno „Akropolyje“ įsikūręs „Baltų lankų“ knygynas; 2009 m. pavasarį – ketvirtasis knygynas Šiauliuose. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius