Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 04

Bendrą projektą su Jazzu pristatęs Saulius Prūsaitis: „Ačiū, kad nesate tinginiai ir atėjote!“

Ketvirtadienio vakarą sostinės gyventojai ir svečiai turėjo išskirtinę progą „Vasaros terasoje“ paklausyti Jazzu ir Sauliaus Prūsaičio naujo muzikinio projekto „Darlings & The Orchestra“. Vilniaus mokytojų namų kiemelis šį vakarą buvo sausakimšas smalsuolių, atėjusių pasiklausyti drauge dainuojančių garsių muzikantų.
Sauliaus Prūsaičio ir Justės Arlauskaitės-Jazzu projekto „Darlings&The Orchestra“ koncertas
Sauliaus Prūsaičio ir Justės Arlauskaitės-Jazzu projekto „Darlings&The Orchestra“ koncertas / Mato Dauginio/15min.lt nuotr.

Likus pusvalandžiui iki koncerto, šurmulys „Vasaros terasoje“ vis didėjo, nes laukiančiųjų koncerto sparčiai gausėjo. Griausmingais plojimais ir ovacijomis pasitiktų projekto „Darlings & The Orchestra“ narių vardu S. Prūsaitis publikai padėkojo: „Ačiū, kad nesate tinginiai ir atėjote!“

Charizmatiškas atlikėjas, šokdamas scenoje, kvietė susirinkusiuosius ploti į ritmą, dainuoti kartu ir gerai praleisti laiką. Gerbėjai išgirdo ne tik angliškų, bet ir lietuviškų dainų. Koncertui įpusėjus, scenoje pasirodė dainininkė Jazzu, su kuria S. Prūsaitis atliko bendrą dainą. Publika plojimais išreiškė savo susižavėjimą. Po pertraukos scenoje kartu pasirodę atlikėjai pranešė, kad nuo dabar scenoje karaliaus „Darlings“. Skambėjusios žymių grupių kaip „Justice“ ar „Moloko“ dainos sugundė publiką šokti.

Mato Dauginio/15min.lt nuotr./Sauliaus Prūsaičio ir Justės Arlauskaitės-Jazzu projekto Darlings&The Orchestra koncertas
Mato Dauginio/15min.lt nuotr./Sauliaus Prūsaičio ir Justės Arlauskaitės-Jazzu projekto „Darlings&The Orchestra“ koncertas

Sceninis vardas „Darlings“ sujungė dainininkę Justę Arlauskaitę, dar žinomą Jazzu vardu, su elektroninės muzikos grupių „Happyendless“ ir „Face White“ vokalistu S. Prūsaičiu, o po „The Orchestra“ pavadinimu slepiasi pasirodyme talkinę būgnininkas Gediminas Augustaitis, klavišininkas Kęstutis Pavalkis, gitaristas Laimonas Jančas ir bosistas Paulius Adomėnas. Jie atliko savo mėgstamas garsių užsienio atlikėjų dainas, kurioms sukurtos specialios aranžuotės pakeitė muzikinių kūrinių skambesį. Susirinkusieji išgirdo grupės „Depeche Mode“, atlikėjų Maco Millerio, George'o Michaelo, Prince'o, Amy Winehouse ir kitų muzikantų kūriniai.

Tai – penktasis „Vasaros terasoje“ įvykęs koncertas iš „Tuborg Liquid Soundtrack“ siūlomų dešimties vasaros koncertų programos. Joje skamba tik gyvai atliekama muzika. Savo pasirodymus nemokamoje „Vasaros terasos“ koncertų sesijoje jau pristatė „Empti“ vokalistė Giedrė, elektroninės šokių muzikos grupė „KeyMono“, kaunietis, kuriantis elektroninę muziką, „Golden Parazyth“, „Proper Heat“ grupė, kurios kūriniuose yra džiazo, elektronikos ir disko skambesių, duetas „Electronic I“ ir Jurga Šeduikytė su grupe.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius