-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 17

„BrassBastardz“ ir „Vinylize“ draugystė tęsiasi

„BrassBastardz“ ir toliau sėkmingai pildo savo plokštelių kolekciją. Grupės diskografija praturtėjo dar vienu bendru kūriniu – viniline plokštele, išleista „Vinylize“ .
„BrassBastardz“ ir „Vinylize“ draugystė tęsiasi.
„BrassBastardz“ ir „Vinylize“ draugystė tęsiasi. / Renginio plakatas

Ši neįprasta įrašų kompanija „spaudžia“ savo pasirinktą muziką plokštelėse, kurių dalis yra grojama, o kita – nešiojama akinių pavidalu. „Vinylize“ – tai „Tipton Eyeworks“, akinių iš vinilinės plokštelės gamybos linija, kuri gyvuoja jau devynerius metus ir yra išleidusi ne vieną lietuvaičių įrašą. Pasirodžius naujiems kūriniams bendradarbiavimas tęsiasi.

Šį kartą tai bendras BrassBastardz ir muzikanto iš Didžiosios Britanijos vardu John Kennedy darbas. Vienoje plokštelės pusėje rasite lietuvaičių dainą „Star“ iš jų naujojo albumo „Synthezatorium“, o kitoje puikuojasi Jon Kennedy kūrinys pavadinimu „The White Triangle“.

Šią išskirtinę progą BrassBastardz nusprendė paminėti plokštelės atsiradimą surengdami koncertą „Gyvos Muzikos Klube Tamsta“. Kas dar negirdėjo naujojo „Synthezatorium“, puiki proga tai padaryti kovo 19 dieną, mokslininkų vadinama „Mėnulio perigėjumi“.

Koncerto metu „didžiausi“ fanai gaus dovanų šviežiai išleistas vinilines plokšteles, ir jau tradicija tapusius, nemokamus BrassBastardz paveikslėlius ant jūsų pasirinkto rūbo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius