Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 07

Gera muzika – gera Kalėdinė nuotaika! Dave Goodman Trio

Dave Goodman gyvo garso pasirodymai yra kupini didžiulės energijos su skoningu humoro prieskoniu. Muzikantas veda savo klausytojus per visą emocijų skalę pasitelkdamas jautrias, iki širdies gelmių sujaudinančias balades, tikrą, pilną laukinės jėgos ir energijos bliuzą, atidžiai jo klausantis galime įskaityti, tarp eilučių slypinčias, tikro, nesuvaidinto gyvenimo istorijas.
Dave Goodman
Dave Goodman / Organizatorių nuotrauka
Temos: 2 Nuotaika Muzika

Gimęs ir augęs Kanadoje, muzikantų šeimoje, būdamas vos 12–os metų metė smuiko pamokas ir įsigijo savo pirmąją naudotą gitarą.

“Tai buvo vienas geriausių spontaniškų sprendimų mano gyvenime”, –  vėliau sakė D. Goodman.
Būdamas  septyniolikos buvo išrinktas geriausiu gitaristu savo amžiaus grupėje Kanadoje ir pakviestas groti kartu su Kanados džiazo legendos Phil Nimmons garbės džiazo ansmabliu.
Baigęs muzikos studijas Vankuverio koledže, daug metų praleido J.A.V. koncertuodamas kartu su tokiomos garsenybėmis kaip David Sanborn, Jeff Healey, The Dooby Brothers ir Ford Blues Band.

Muzikantas reguliariai koncertuoja rytų, bei vidurio Europoje, Amerikoje, Kanadoje ir Australijoje. Nuolat dalyvauja visame pasaulyje ,,Yamaha“ organizuojamuose renginiuose. Iš viso Dave Goodman yra išleidęs 6 albumus ir figuruoja dviejuose bliuzo kolekciniuose albumuose kaip vienas perspektyviausių gitaristų pasaulyje.

Šalia aktyvios koncertinės veiklos muzikantas visą laiką gilinosi į instrumentų, bei įgarsinimo sistemų gamybą. 1991 – aisiais metais dirbdamas Kalifornijoje kartu su stiprintuvų gamintoju Mesa Boogie jis sukūrė kintančią garsiakalbių sistemą gitarai – ,,The Revolver“, panašaus pobūdžio kaip ,,Lesley“, kuri yra skirta lūpinei armonikėlei. Carlos Santana nusipirko pirmuosius du gaminius, kuriuos D. Goodman turėjo garbės pats jam pristatyti.

Šiuo metu muzikantas gyvena ir kuria Vokietijoje, kur patyrė kūrybinį persilaužimą ir šalia ,,liepsnojančios“ elektrinės gitaros pradėjo groti kur kas jautresne ir asmeniškesne akustine, tačiau naujai atrastame savo stiliuje išlaiko elektrinei gitarai būdingą laukinę jėgą.

Dave Goodman ir jo grupė džiugins Lietuvos klausytojus savo iškirtine muzika, kuri tikrai taps puiki Kalėdinė dovana jums.

Daugiau informacijos: www.gmgyvai.lt 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius