Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 07

„Juke Train“: Indrės Jurgelevičiūtės muzika iš geležinkelio

„Juke Train“ yra muzikos kanalas, skatinantis gyvus ir novatoriškus atlikėjų pasirodymus. Galvokite apie tai kaip MTV Unplugged ant bėgių. Traukinių stotys, traukinių depai ir bėgiai tarnauja kaip fonas originaliai idėjai ir pasirodymams. „Juke Train“ yra vienintelis muzikos kanalas pasaulyje, kuris transliuoja pasirodymus iš geležinkelio.
indre-jurgeleviciute-juke-train-101
indre-jurgeleviciute-juke-train-101

„Juke Train“ tikslas – suteikti originalų būdą pasiekti kontaktą tarp atlikėjo ir klausytojo, ir tai išplatinti visame pasaulyje.

Kiekvieną savaitę pristatome žinomų, ar dar tik pradedančių groti ir populiarėti atlikėjų pasirodymus. Nuo šiol kartu su 15min kviesime pakeliauti ir susipažinti su muzika ir menininkais iš viso pasaulio ir Lietuvos.

Indrė Jurgelevičiūtė – talentinga kanklininkė ir dainininkė, kurios muzikoje dera gimtinės tradicijos ir įvairių pasaulio kultūrų garsynas bei šiuolaikiniai stiliai. Indrė dalyvauja įvairiuose projektuose Lietuvoje ir užsienyje, tarp kurių pripažinimo sulaukusi world music grupė „Merope“, bendradarbiavimas su afrikiečių etno muzikantais projektuose „MaLituanie“ bei „Solo & Indrė“. Įvairiapusių gebėjimų atlikėją galima išvysti koncertuojant džiazo, klasikinės, chorinės, šiuolaikinės ar alternatyvios muzikos festivaliuose, solidžių kolektyvų gretose.

Šią savaitę kviečiame iš naujo atrasti kankles – unikalų, tik mūsų regionui būdingą ir užsienio muzikantų bei prodiuserių vertinamą ir egzotika laikomą instrumentą.

VIDEO: Indrė Jurgelevičiūtė - Juke Train 101

Daugiau informacijos – čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius