Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 04 /15:33

„Kaunas Jazz 2012“ rengėjai neabejoja, kad festivalis dar turi parako

Trečiadienį Kauno valstybinėje filharmonijoje tradicinį festivalį „Kaunas Jazz 2012“ pristatė jo sumanytojas Jonas Jučas, meno vadovė Indrė Jučaitė, madų šou koordinatorė Marina Kolesinksienė ir dizainerė Diana Rūta Stankevičienė.
Jonas Jučas
Jonas Jučas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

XXII tarptautinis džiazo festivalis „Kaunas Jazz 2012“ vyks balandžio 26–29 dienomis Kaune, o balandžio 30 d., žiūrovų pageidavimu, bus surengtas vienintelis festivalio koncertas Vilniuje, Lietuvos nacionalinėje filharmonijoje, gros saksofonistas Davidas Sanchezas.

„Kaunas Jazz“ rengėjai neabejoja, kad šiandien festivalis yra toks pat reikalingas ir žiūrovų pageidaujamas, kaip ir prieš 10 ar 20 metų. Festivalyje dalyvaus atlikėjai iš Lietuvos, Austrijos, Suomijos, JAV, Lenkijos, Prancūzijos, Izraelio. Pusė iš 16 koncertų bus nemokami.

Kaip visada, atlikėjai koncertuos Vienybės aikštėje, klube "Combo", Vytauto Didžiojo bažnyčioje, Kauno choralinėje sinagogoje, tačiau tradicinių ir festivalio atrodo jau neatskiriamų koncertų VDu Didžiojoje salėje šiemet nebus, nes ji remontuojama, todėl dalis renginių persikels į Kauno filharmoniją.

Didelio žiūrovų susidomėjimo kasmet sulaukiantis renginys šiemet pasiryžo užkariauti naujas erdves. Pirmą kartą Lietuvos džiazo istorijoje baigiamasis festivalio koncertas vyks didžiausioje šalyje – 15 tūkstančių žiūrovų talpinančioje – „Žalgirio“ arenoje, kurioje koncertuos magiško balso savininkė Lizz Wright su grupe (JAV). 

Nuo 1991 metų vykstantis „Kaunas Jazz“ festivalis tapo visos Lietuvos kultūrinio gyvenimo dalimi – reprezentuoja Lietuvą ir Kauno miestą bei suteikia jam išskirtinę dvasią ir unikalų džiazavimo polėkį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius