Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 12

Kaune – kadenciją baigusio JAV prezidento George'o Busho giminaitės koncertas

Kovos 15 dieną, ketvirtadienį, Kauno laisvalaikio ir pramogų namai „Nautilus“ kviečia į vilniečių bliuzo grupės „The Road Band“ ir amerikiečių dainininkės bei muzikantės Yolanda Bush gyvo garso koncertą. Amerikietė neslepia esanti tolima kadenciją baigusio JAV prezidento Geoge'o Busho giminaitė.
Yolanda Bush ir „The Road Band“
Yolanda Bush ir „The Road Band“ / „Nautilus“ nuotr.

„The Road Band“, radusi savo klausytoją tiek Lietuvoje, tiek užsienyje, šiemet mini gyvavimo 20-metį. Šią sukaktį talentingi muzikantai, surengę daugiau kaip tūkstantį koncerų bei išleidę net vienuolika albumų, nori atšvęsti kartu su gerbėjais ir dovanoja jiems jubiliejinius koncertus.

Bene didžiausia gimtadienio dovana blues, rhythm&Blues, rock'n'Roll, džiazo, kaimiškos muzikos kompozicijas atliekančiai grupei tapo netikėtas, bet labai įdomus pastiprinimas — prie Lietuvos scenos vilkų bendram šventiniam projektui prisijungė universalaus talento dainininkė ir muzikantė Y.Bush iš JAV.

Čikagoje gimusi bei augusi džiazo, bliuzo ir kitų muzikos stilių atlikėja bei dainų autorė į Lietuvą atvyko mažai ką bendro su muzika turinčiais darbo reikalais, tačiau likimas iškrėtė pokštą ir suvedė ją su „The Road Band“ nariais. Šio laimingo atsitiktinumo rezultatas — bendras internacionalinis projektas, kuris vainikuos du dešimtmečius trunkantį „The Road Band“ kūrybininį kelią.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius