Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 10

Kauno valstybinėje filharmonijoje – Manto Jankavičiaus atliekamos F.Sinatros dainos

Kauno valstybinėje filharmonijoje sekmadienį skambės „New York, New York“, „My Way“, „Strangers in the Night“, „Fly Me to the Moon“ ir kitos garsios legendinio dainininko Franko Sinatros dainos.
F.Sinatros dainas atliks dainininkas M.Jankavičius.
F.Sinatros dainas atliks dainininkas M.Jankavičius. / Organizatorių nuotr.

Prieš 12 metų su šiuo pasauliu atsisveikinusio atlikėjo dainas naujam gyvenimui prikėlė dainininkas Mantas Jankavičius ir Kauno bigbendas.

„Nenoriu atkartoti ar kopijuoti šio scenos grando. Stengiuosi pristatyti jo mažiau žinomas dainas ir sukurti gerą atmosferą. F.Sinatros dainas įsivaizduoju tik su gyvai skambančiu orkestru – kitaip ir būti negali. Tokia tų dainų specifika, reikalaujanti tikrų instrumentų skambesio, todėl labai džiaugiuosi, kad koncertuosime kartu su tikrais profesionalais – Kauno bigbendu“, – sakė M.Jankavičius.

Lietuviams geriausiai žinomos keliolika populiariausių F.Sinatros dainų. Tačiau jo muzikos archyvuose kūrinių – net keli šimtai. Pasak M.Jankavičiaus, nors dauguma jų netapo šlageriais, skamba nuostabiai. Todėl visą gruodį kartu su Kauno bigbendu rengiamuose koncertuose M.Jankavičius ketina pristatyti ir nepažintą F.Sinatros muzikos pusę.

Kauniečiams puikiai žinomas Kauno bigbendas – įvairiapusis kolektyvas. Jo programoje – nuo džiazo klasikos iki šiuolaikinių džiazo kompozicijų. Su ansambliu bendradarbiauja geriausi Lietuvos džiazo instrumentalistai. Koncerte Kaune drauge su M.Jankavičiumi F.Sinatros dainas atliks trimitininkas Valerijus Ramoška, saksofonininkas Rimantas Brazaitis.

Sekmadienį Kauno filharmonijoje įvyks du koncertai „Frank Sinatra show“ – 16 ir 19 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius