Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 23

Legendinis V.Kernagio albumas atgimsta vinilo formatu

Prieš 40 metų išleistas legendinio atlikėjo Vytauto Kernagio „Akustinis“ albumas perleidžiamas limituotu vinilų tiražu. Maestro gerbėjus nustebins ir vinilo dizainas, kuriame bus galima rasti niekur nematytų V.Kernagio gyvenimo kadrų bei nepublikuotų dainų tekstų.
„Akustinis“
„Akustinis“ / Mindaugo Mikulėno nuotr.

Kaip sako žinomo menininko palikimą puoselėjančio Vytauto Kernagio fondo steigėjas Vytautas Kernagis jaunesnysis, naujai perleidžiamas albumas padės ne tik dar sykį prisiminti lietuviškos dainuojamosios poezijos šaknis, bet ir padės geriau suprasti, kaip V.Kernagis sukūrė dainas, tapusias žanro klasika.

„Perleidžiamame „Akustiniame“ bus dvigubai daugiau teisingos muzikos. Limituotu kopijų kiekiu leidžiamą albumą sudarys ne tik prieš 40 metų įrašyti kūriniai, bei ir iki šiol dar jokiame vinile neskambėjusios dainos“, - teigia V. Kernagis jaunesnysis.

Siekiant užtikrinti vinilo kokybę, prie jo dirbo patys geriausi savo srities profesionalai. Garso įrašo kokybe rūpinosi vienas geriausių Lietuvos muzikos prodiuserių Artūras Pugačiauskas, prie „Akustinio“ perleidimo dirbo ir „Vinilo studija“.

Prieš 40 m. pirmą kartą išleistas „Akustinis“ žymėjo V.Kernagio įrašų pradžią. Per savo ilgą kūrybos ir visuomeniškos veiklos laikotarpį maestro padarė nenuginčyjamą įtaką lietuviškos muzikos kultūros formavimuisi, tad perleidžiamas kolekcinis vinilinis albumas atgaivins geriausius prisiminimus ir suteiks galimybę iš naujo įvertinti maestro sukurtą legendą.

V.Kernagio vinilaą „Akustinis“ bus galima įsigyti Vilniaus knygų mugės metu vasario 23–26 dienomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius