-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 14

Leonidas Šinkarenko gerbėjus kviečia į Vasaros džiazo klubą

Visus, pasiilgusius džiazo, Leonidas Šinkarenko šį ketvirtadienį, birželio 16 d., kviečia į naujai restauruotą „Žemaičių“ restorano kiemelį, kur įsikūrė Vasaros džiazo klubas. Kiekvieną ketvirtadienį nuo 20 val. vilniečiams ir sostinės svečiams čia koncertuos Lietuvos džiazo meistrai.
Leonidas Šinkarenko
Leonidas Šinkarenko / BFL/Vilnius Mama Jazz nuotr.

Vasaros džiazo koncertų ciklą pradės grupė „Shinkarenko jazz 4“. Pirmas koncertas – nemokamas. Vėliau planuojamas simbolinis įėjimo mokestis.

Prieš 30 metų džiazo scenoje debiutavęs Leonidas Šinkarenko šiuo metu – vienas svarbiausių šio stiliaus atlikėjų Lietuvoje. Bosinė gitara jo rankose virsta istorijas pasakojančiu instrumentu, perteikiančiu subtiliausias emocijas, gebančiu sukurti ir nerimo, ir džiaugsmo, ir lyrikos kupiną atmosferą. Su daugybe Lietuvos džiazo muzikantų savo sugebėjimus įrodęs muzikantas kiek daugiau nei dešimtmetį džiugina projektais, kuriuose imasi lyderio ir muzikos kūrėjo vaidmens.

Jo grojimas skamba dešimtyse įvairių atlikėjų albumų, tačiau retas džiazo mėgėjas supainios L.Šinkarenko ir kitų bosine gitara grojančių muzikantų instrumento skambesį. Grupėje „Shinkarenko jazz 4“ Leonidas dalyvauja su trimis žinomais šalies džiazo atlikėjais. Turtinga kūrybine biografija pasižymintis pianistas Dainius Pulauskas, pripažinimą pelnęs ir kaip grupių lyderis, ir kaip kompozitorius. Įvairiose džiazo grupėse pasižymėjęs trimitininkas Valerijus Ramoška, savo instrumento virtuozas, išsiskiriantis ypatinga grojimo energija. Kvarteto ritmą savo rankose tvirtai laiko Linas Būda – būgnininkas, kuris džiazo mėgėjams žinomas kaip įvairių šio stiliaus projektų dalyvis, o roko klausytojams – kaip grupės „Antis“ narys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius