Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 06

manoMUZIKA.lt: „Bloc Party“ ir „The Last Shadow Puppets“ grįžta į muzikos pasaulį

Padėtas taškas „Bloc Party“ gandų istorijoje. Trumpam savo veiklą nutraukusi Londono indie roko grupė grįžta į muzikos padange drauge su ilgamečiu savo lyderiu Kele Okereke.
Grupė „Bloc Party“ ir jos vokalistas Kele Okereke (antras iš dešinės).
Grupė „Bloc Party“ ir jos vokalistas Kele Okereke (antras iš dešinės). / Grupės arch. nuotr.

Pastaruoju metu buvo manoma, kad likusieji grupės nariai Kele tiesiog išmetė iš grupės. Tokias kalbas pakurstė ir pats muzikantas, kuris prieš keletą mėnesių teigė, kad „Bloc Party“ vaikinai susirinko studijoje, o jo nepakvietė.

Iškart po šio komentaro grupė savo profilyje „Twitter“ parašė vienintelę frazę: „Bloc Party vis dar yra Bloc Party“. Nuo pastarosios žinutės kolektyvas užsitvėrė tylos siena ir jokių oficialių komentarų žiniasklaidai nedalino.

Šią savaitę BBC Radio 1 studijoje viešėjęs „Bloc Party“ lyderis Kele patvirtino, kad grupė įrašinėja naują albumą, kuris turėtų pasirodyti dar šiemet. Naujajame diske pagrindinę vokalo partiją atlieka Kele Okereke. Taigi, hito „So Here We Are“ kūrėjų gerbėjai gali nurimti: „Bloc Party“ sugrįžta ir, svarbiausia, pilna sudėtimi.

manoMUZIKA.lt primena, jog britų indie roko muzikos grupė „Bloc Party“ susikūrė 2003 metais, o debiutinis kompanijos albumas „Silent Alarm“ pasirodė 2005-aisiais ir buvo puikiai sutiktas muzikos kritikų bei melomanų. Anglijoje jis tapo platininiu, o antrasis albumo singlas „So Here We Are“ pasiekė aukščiausią šalies topų penketuką. Per savo muzikinę karjerą grupė iki šiol išleido tris studijinius albumus.

VIDEO: Bloc Party - So Here We are

 

„The Last Shadow Puppets“ prakalbo apie naują albumą

Tie, kas dar nuo 2008 metų linguoja į taktą su kultiniu tapusių britų albumu „The Age Of Understatement“ gali ploti rankomis: „The Last Shadow Puppets“ vėl kuria muziką naujam albumui.

Grupės arch. nuotr./The Last Shadow Puppets
„The Last Shadow Puppets“

Tai patvirtino vienas iš grupės narių Milesas Kane’as, pripažinęs, jog kol kas tik vieną albumą išleidęs kolektyvas jau planuoja antrą studijinį diską. Šiuo metu Kane’as apšildo „Arctic Monkeys“ koncertinio turo Australijoje metu. manoMUZIKA.lt primena, jog „The Last Shadow Puppets“ sudaro jis, „arktikos beždžionių“ lyderis Alexas Turneris ir prodiuseris bei kompozitorius Jamesas Fordas.

„Mes (aut. past. – „The Last Shadow Puppets“) tikrai išleisime naują albumą. Jis pasirodys tada, kai ateis laikas. Abu su Turneriu žinosime kada tas laikas yra tinkamiausias. Kol kas mėgaujamės savo atskirais pasirodymais, tačiau taip pat ir dirbame kartu. Tad kai tik pajusime jog jau laikas – „The Last Shadow Puppets“ išvys pasieks dienos šviesą“, – noise11.com sakė Milesas Kane’as.

Debiutinis „The Last Shadow Puppets“ albumas „The Age Of Understatement“ pasiekė pirmą vietą Didžiosios Britanijos perkamiausių albumų tope, o pati grupė buvo apdovanota prestižinėmis „MOJO“, „NME“ ir „BRIT Awards“ statulėlėmis.

VIDEO: The Last Shadow Puppets "The Age Of The Understatement" (2008)

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius