Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 22

manoMUZIKA.lt: „Bon Iver“ išleidžia specialųjį albumą

Indie folk muzikos žanro grandai „Bon Iver“, šiemet triumfavę prestižiniuose „Q“ muzikos apdovanojimuose ir į gimtąjį Vinskonsiną (JAV) parsivežę „metų albumo“ statulėlę, ketina išleisti specialiąją albumo versiją.
„Bon Iver“ vokalistas Justinas Vernonas
„Bon Iver“ vokalistas Justinas Vernonas / Grupės arch./ A.Byrfors nuotr.
Temos: 1 Muzika

Įrašas, kuris vadinasi taip pat kaip ir grupė, buvo išleistas vasaros pradžioje, o debiutuodamas muzikinėje rinkoje atsidūrė perkamiausių albumų topų aukščiausiose pozicijose.

Nepriklausoma leidybinė kompanija „Jagjaguwar“, su kuria bendradarbiauja Viskonsino kolektyvas, pranešė, jog lapkričio 29 dieną pasirodys speciali įrašo „Bon Iver“ skaitmeninė versija. Joje kiekvieną dainą seks specialiai sukurti vaizdo klipai, kuriuose akomponuos grupės lyderis bei „siela“ Justinas Vernonas drauge su Isaacu Gale, Davidu Jensenu, JoLynn Garnes, Ruanu Thompsonu, Andre Durandu ir Danu Huitingu.

Spaudos pranešime įspėjama, jog tai nebus vien tik muzikos mylėtojams įprasti kūrinių vaizdo klipai – greičiau specialiai kurtos neapibrėžtos dainų vizualizacijos. Pirmoji iliustracija – ištrauka iš kūrinio „Holocene“ video.

Beje, gruodžio pradžioje pasirodys ir riboto tiražo DVD, kurį įsigyti galima bus tik leidybinės kompanijos atrinktose muzikos parduotuvėse drauge su specialiąja albumo „Bon Iver“ versija.

VIDEO: Bon Iver, Bon Iver (Deluxe Trailer)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius