Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 27

manoMUZIKA.lt: iširusios grupės „Oasis“ narys Noelis Gallagheris pristato naujos solinės dainos vaizdo klipą

Buvęs grupės „Oasis“ narys Noelis Gallagheris ir toliau tvirtais žingsniais žengia debiutinio albumo pasirodymo link. Pristatęs jau keturias solinio projekto „Noel Gallagher‘s High Flying Birds“ dainas, šiandien atlikėjas savo gerbėjams padovanojo kūrinio „If I Had A Gun“ vaizdo klipą.
Noelis Gallagheris
Noelis Gallagheris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

2009 metais išsiskyrusios vienos populiariausių visų laikų britų grupės „Oasis“ gitaristas savo debiutinį albumą (kuris vadinsis taip pat kaip ir jo projektas) išleis spalio 17 dieną. Beje, muzikos industrijos atstovai atlikėjo disko laukia ne tik todėl, kad tai bus savotiškas atsakas jo broliui Liamui Gallagheriui („Oasis“ lyderiui, kuris, po išsiskyrimo su buvusiais grupės nariais, sukūrė grupę „Beady Eye“).

Aistras ypatingai kursto tai, kad praėjus savaitei nuo Noelio albumo pasirodymo, savo naują diską „Mylo Xyloto“ išleis kultinė britų grupė „Coldplay“. Muzikos kritikai, leidėjai ir mylėtojai būtent šiuos du kolektyvus įvardina realiausiais pretendentais tapti geriausio „rudens albumo“ autoriais.

Ši neakivaizdi kova taps savotišku 2005 metų pasikartojimu, kuomet „Coldplay“ savo albumą „X&Y“ išleido savaite vėliau nei pasirodė „Oasis“ įrašas „Don’t Believe The Truth“ ir abu kolektyvai „kovėsi“ dėl to paties oficialiai neįvardijamo titulo.

Muzikos portalas manoMUZIKA.lt primena, kad 2009 metais savo veiklą nutraukusios grupės „Oasis“ išsiskyrimą iki šiol gaubia migla. Viešumoje tarpusavio nesutarimus visą laiką mėgę spręsti broliai Gallagheriai iki šiol pateikia skirtingas išsiskyrimo versijas ir kol kas nėra aišku, kuri iš jų yra teisinga.

Reuters/Scanpix nuotr./Garsūs britų muzikantai  broliai Liamas (kairėje) ir Noelis Gallagheriai
Garsūs britų muzikantai – broliai Liamas (kairėje) ir Noelis Gallagheriai

Pastaruosius dvejus metus vis pylę žibalo į ugnį, pastaruoju metu, galima įtarti, kad broliai ima rimti. Noelis neseniai, kalbėdamas su „Grantland“, prisipažino, tikintis, kad kada nors nesutarimai su broliu Liamu baigsis. Tiesa, čia pat jis pridūrė nematantis jokių galimybių, kad jiedu susitaikys iki Kalėdų.

Bet kuriuo atveju galima konstatuoti jau ilgą laiką tiek „Oasis“, tiek brolių Gallagherių santykiuose vyraujančią tiesą: „kol kas dar niekas neaišku, o istorija tęsiasi toliau“.

Siūlome pažiūrėti Noelio Gallagherio kūrinio „If I Had A Gun“ vaizdo klipą:

VIDEO: Noel Gallagher's High Flying Birds - If I Had A Gun - Official video

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius