Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 28

Nutrūktgalviškas kabaretas „Serebryanaya svadba“ atvyksta į Vilnių

Kabaretas „Serebryanaya svadba“ atkeliauja į Vilnių geriausios savo formos! Spalio 10-tosios vakarą grupė iš Minsko surengs nepakartojamą koncertą Vilniaus muzikos klube „Tamsta“. Naujausias, šių metų pavasarį išleistas „Serebryanaya svadba“ albumas „Laterna Magica” yra pagrindinis pretendentas šiemet pelnyti geriausio baltarusiško muzikos albumo titulą.
„Serebryanaya svadba“
„Serebryanaya svadba“

Gyvenimo paradoksus, butaforiją atskleidžiančias ir ironiškas „Serebryanaya svadba“ dainas atliks ištisas orkestras – ant scenos bus galima išgirsti ne tik gitarą, bosą, trimitą, tromboną, smuiką, būgnus, bet ir… skalbimo lentą ir net virtuvės rakandus. Grupės pasirodymas klaidžioja tarp cirko ir tragikomedijos, o ironiškais tekstais negailima kritikos visuomenei ir jos problemoms.

„Serebryanaya svadba“ pasirodymais jau džiaugėsi minios gerbėjų Rusijoje, Baltarusijoje, šiltai jie buvo sutikti ir Europos scenose, o spalio 10 dieną po šešerių metų pertraukos jie grįžta į Vilnių.

Šis kerintis, teatrališkas muzikos projektas gimė 2005 metais ir tapo kultiniu reiškiniu Baltarusijoje ir kaimyninėse šalyse. Ant scenos kaskart sukuriantys naują muzikos spektaklį „Serebryanaya svadba“ atlikėjai panardina klausytojus į muzikos kokteilį, kuriame jaučiami prancūziško šansono, diksilendo, kantri stiliaus, rusų liaudies muzikos ir lotynų ritmai, į kuriuos norisi pasinerti ir mėgautis neįprastu gurmanišku muzikos delikatesu.

Muzikos agentūra M.P.3 tęsia koncertų ciklą „Feel Free“, skirtą Lietuvos ir Baltarusijos kultūriniais ryšiams stiprinti ir nutrūktgalvišką muzikos ir meno šėlsmą – kabaretą „Serebryanaya svadba“ iš Minsko – Lietuvos klausytojams pristato kartu su koncertine organizacija „Alternatyvus balsas“. Spalvinga ir nuotaikinga muzika iš Baltarusijos dar kartą pademonstruos, kad kultūra neturi sienų ir ideologijos!

Bilietai parduodami renginio dieną klubo „Tamsta“ kasoje. Pradžia 21 val. Staliukų rezervacija tel.: (8-5) 2124498, +370 61156496, +370 69836121; arba el. paštu: club@tamsta.com. Rezervacija laikoma iki 20 val.

„Serebryanaya svadba“: http://www.myspace.com/freakcabarett

„Serebryanaya Svadba“ – „Piščevaya cepočka“: 

VIDEO: Серебряная свадьба - Пищевая цепочка

„Serebryanaya Svadba“ – „Piloty“: 

VIDEO: Serebrianaja Svad'ba - Piloty

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius