Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 31

Paaiškėjo muzikos inkubatoriaus „Novus“ nugalėtojai

Antradienio vakarą Menų fabrike „Loftas“ įvyko tarptautinio muzikos inkubatoriaus „Novus“ finalas. Jame dėl prizinių vietų varžėsi penki kolektyvai bei atlikėjai iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos: „Timid Kooky“ (LT), „vonKuusk“ (EE), „Ezeri“ (LV), „Noyus“ (LT), „Hill Top Sheep“ (LT).
Muzikos inkubatoriaus Novus'17 finalas
Muzikos inkubatoriaus Novus'17 finalas / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Menų fabriko inicijuojamas muzikinis inkubatiorius „Novus“ truko beveik du mėnesius. Čia pasirodė net kelios dešimtys atlikėjų bei grupių iš visų trijų Baltijos šalių. Į finalinį etapą patekę dalyviai varžėsi dėl I – III vietų bei prizų.

I vieta – „Timid Kooky“. Grupė laimėjo dainos įrašą „XooRec“ įrašų studijoje ir galimybę nufilmuoti profesionalų video klipą.

II vieta – „vonKuusk“ (EE). Jiems atiteko dainos įrašas Muzikinio cecho įrašų studijoje.

III vieta – „Ezeri“ (LV). Grupė laimėjo specialų prizą – video klipą, kurį įgyvendins „Vilnius Temperature“ komanda.

Visos trys grupės pasirodys „Loftas Fest 2017“ festivalyje. Šiuos (ir daugiau „Novus“) dalyvių bus taip pat galima išgirsti ir Palangos „LRT OPUS“ terasoje „I Love Palanga“.

„Džiaugiamės šiais metais tarptautiniu tapusius „Novus“ grupių konkursu ir nekantriai laukiame kitų metų. Kiekvienais metais konkursas auga ir plečiasi, tikime jog ši platforma yra itin svarbi tiek Lietuvos, tiek užsienio šalių muzikantams.

Tikime, kad ji gali atverianti duris muzikiniams mainams, akiračio praplėtimui bei taip pat padėti vieniems iš kitų mokytis bei semtis idėjų“, – pasibaigus konkurso finalui 15min komentavo projekto vadovė Goda Pereckaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius