Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 31

Papildomas „Tele Bim-Bam“ ir Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro koncertas įvyks Šiauliuose

Vos paskelbę apie rudenį vyksiantį gražiausių per du dešimtmečius sukauptų ir specialiai simfoniniam orkestrui pritaikytų „Tele Bim-Bam“ dainų koncertinį turą Kaune, Klaipėdoje, Vilniuje ir Panevėžyje, jo organizatoriai sulaukė prašymų išskirtinį koncertą atvežti ir į Šiaulius. „Tele Bim-Bam“ ir Lietuvos valstybinis simfoninis orkestras (LVSO) šiauliečiams koncertuos Šiaulių arenoje lapkričio 24 d.
Šventės akimirka
„Tele Bim-Bam“ vadovė ir siela Neringa Čereškevičienė / Indrės Kažukalovaitės/BFL nuotr.

„Esame labai patenkinti, galėdami koncertuoti drauge su Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru. Tai yra visiškai naujas lygis, naujas laiptelis, nauja, aukščiau iškelta kartelė. Juk savas dainas scenoje išgirsti kitaip ir jas atlikti su LVSO yra kiekvieno dainininko svajonė. Tai prestižinis dalykas. Juolab, kad ir ši mūsų bei LVSO idėja – keletas koncertų Kongresų rūmuose – išaugo iki turo po didžiausias Lietuvos arenas“, – džiaugiasi „Tele Bim-Bam“ vadovė ir siela Neringa Čereškevičienė, būsimuose koncertuose žadėdama ne vieną staigmeną.

Atsiradus papildomam koncertui Šiauliuose, teko šiek tiek perstumdyti įtemptą gastrolių grafiką: pasikeitė „Tele Bim-Bam“ ir Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro (LVSO) koncerto data Panevėžio „Cido“ arenoje. Iš lapkričio 24 d. koncertas perkeliamas į lapkričio 25 d. Pastarajam koncertui galios į lapkričio 24 d. koncertą jau įsigyti bilietai. Asmenys, įsigiję bilietus į lapkričio 24 d. koncertą, tačiau negalintys dalyvauti koncerte 25 d., bilietus be papildomo mokesčio gali grąžinti „Tiketos“ kasose arba internetu.

„Tikimės, jog tai „Tele Bim-Bam“ ir LVSO mylėtojams nesukels didelių nepatogumų ir netrukus šėlsime „Cido“ arenoje su didžiuliu būriu scenoje pasirodysiančių vaikų ir suaugusiųjų. Juk tai bus turą vainikuojantis koncertas, kurio metu artistai nebetausodami savęs atiduos visas jėgas“, – sako koncertinį turą organizuojančios bendrovės „SEVEN Live“ vadovas Juras Vėželis.

Išskirtiniuose geriausių „Tele Bim-Bam“ dainų koncertuose scenoje pasirodys daugiau nei 60 atlikėjų ir muzikantų. N. Čereškevičienė sako iš daugiau nei 80 kolektyvo repertuaro kūrinių koncertui atrinkusi pačius žinomiausius. Taigi artistai atliks tokius kūrinius kaip „Mamos suknelė“, „Pupa“, „Voras“, „Baltoji varnelė“, „Naktelės žiedai“ ir kt. Tiesa, šie kūriniai, kurių aranžuotės bus pritaikytos orkestrui, įgaus dar daugiau spalvų, linksmumo ir didingumo.

Koncertinį turą „Tele Bim-Bam“ ir LVSO pradės lapkričio 18 d. koncertu Kauno „Žalgirio“ arenoje. Lapkričio 20 d. didžiulis muzikantų ir atlikėjų kolektyvas pasirodys Vilniaus „Siemens“ arenoje, lapkričio 22 d. – gerą nuotaiką ir gražiausias dainas dovanos Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, lapkričio 24 d. linksmins į Šiaulių areną susirinkusią publiką, o turą vainikuos lapkričio 25 d. Panevėžio „Cido“ arenoje vyksiantis koncertas.

Bilietus į koncertus Kaune, Vilniuje ir Panevėžyje platina „Tiketa“, į koncertą Klaipėdoje – bilietai.lt, į koncertą Šiauliuose – „Ticketmarket“. Galima įsigyti ne tik pavienius bilietus, bet ir specialų šeimos bilietų paketą, kai perkant 3 bilietus, ketvirtas bilietas dovanojamas nemokamai.

Be to, pirmą kartą Lietuvoje, „Tiketoje“ iš anksto įsigyjant bilietus į „Tele Bim-Bam“ ir LVSO koncertus, suteikiama bilietų grąžinimo garantija. „Tiketa“ bilietų grąžinimo garantijos paslaugą užsakiusiam pirkėjui ligos atveju sugrąžins visus už bilietą sumokėtus pinigus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius