Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 06

Pažaislyje festvalio lankytojai po ilgo laiko gyvai išgirs legendinę grupę „Aktorių trio“

Rugpjūčio mėnesį, Pažaislio vienuolyne įsikūrusiame svetingumo komplekse „Monte Pacis“ startavęs naujas koncertų ciklas „Pažaislio Liepų alėjos vakarai“ tęsiasi ir kviečia į susitikimą su trimis dainuojančiais aktoriais. Rugpjūčio 7 d., 19 val. po ilgos pertraukos scenoje susitiks trys talentingi kūrėjai, savo balsais, tik jiems būdingu trijų gitarų skambesiu ir prasmingais dainų žodžiais iki skausmo pažįstami tiek jaunajai, tiek vyresniajai kartai. Tai legendinė grupė „Aktorių trio“.
„Aktorių trio“ – ir vėl kartu.
„Aktorių trio“ – ir vėl kartu. / Organizatorių nuotr.

Tradicinės dainuojamosios poezijos atlikėjai ir kūrėjai – Olegas Ditkovskis, Kostas Smoriginas, Saulius Bareikis – pavardės, puikiai žinomos tarp bardų muzikos mėgėjų. 1995 m. Lietuvos muzikinėje padangėje atsiradusiai grupei neliko abejingų jau po pirmo surengto koncerto. Kaip teigia patys menininkai, „Aktorių trio“ fenomenas slypi gerame tekste ir geroje muzikoje, o visos jų dainos yra atviravimai ir išpažintys. Kelis kartus sukdavę skirtingais keliais, dainuojantys aktoriai galutinai veiklą nutraukė 2012 m. Tačiau išskirtinėmis progomis pamalonina savo gerbėjus surengdami po kelis koncertus per metus. Ir tie koncertai tampa didžiule dovana pasiilgusiems jau klasika virtusių dainų, atpažįstamų ekspresyvių balsų ir dvasios stygas virpinančių melodijų. 

Tokios dainos kaip „Motinos veidas“, „Ak, tie metų laikai...“, „Daugiau nebeliko“, „Mūsų kaime“ ir daugelis kitų džiugins visus kauniečius ir Kauno miesto svečius, kurie rugpjūčio 7-osios pavakarę atvyks į svetingumo komplekso  „Monte Pacis“ Karietų aikštę. (Kadangi koncertas vyks po atviru dangumi, esant blogam orui pasirūpinkite apsaugos priemonėmis nuo lietaus).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius