Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 21

„Queen“ nariai pagaliau išsirinko aktorių, kuris turėtų įkūnyti Freddie Mercury

2010 metais buvo paskelbta, kad bus kuriamas biografinis filmas apie Freddie Mercury gyvenimą, o legendinį dainininką įkūnys Sacha Baronas Cohenas. Jam pasitraukus iš projekto, „Queen“ nariai tik dabar prabilo apie jų trokštamą aktorių pagrindiniam vaidmeniui.
Freddie Mercury
Freddie Mercury / „Scanpix“ nuotr.

Būgnininkas Rogeris Tayloras sekmadienį BBC1 laidoje prasitarė, kad jų pageidaujamas aktoriaus incialai yra BW. Kai vienas laidos vedėjų perklausė, ar tai Benas Whishaw'as, „Queen“ narys pripažino, kad jie tikisi šio aktoriaus sutikimo atlikti pagrindinį vaidmenį. 

Geriausias britų televizijos aktorius Benas Whishaw
Geriausias britų televizijos aktorius Benas Whishaw

B.Whishaw'as praėjusiais metais susilaukė populiarumo po vaidmens Džeimso Bondo filme „Operacija „Skyfall“. Jis taip pat jau turi patirties ir vaidinant rokerius – 2005 metų filme „Stoned“ suvaidino grupės „The Rolling Stones“ gitarist Keithą Richardsą.

Brianas May savaitgalį „Ultimate Classic Rock“ taip pat paaiškino, kodėl S.B.Cohenui teko pasitraukti iš projekto. „Galiausiai mes pajutome, kad jo buvimas filme būtų labai blaškantis“, – teigė gitaristas. Jo nuomone, Borato ir Hugo personažų kūrėjo asmenybė buvo tiesiog per didelė ir per ryški vaidmeniui.

„Mes pagalvojome, kad neturėtų būti jokio išblaškymo nuo paties filmo apie Freddie“, – aiškino B.May. Jis sakė norintis, kad filmo žiūrovai tikrai patikėtų, kad žmogus, vaidinantis Freddie, ir yra Freddie. „Mes netikėjome, kad taip iš tikrųjų galėtų atsitikti su Sacha“, – prisipažino B.May.

Tačiau gitaristas paneigė gandus, kad kūrybinė grupė ir S.B.Cohenas išsiskyrė susipykę. „Nė viena iš tų istorijų nebuvo tikra. Buvo sunku kalbėti apie išsiskyrimą, nes mes esam daug skolingi Sachai. Jis turėjo tiek daug entuziazmo dėl projekto, ir tai labai padėjo mums jį pradėti“, – kalbėjo B.May.

S.B.Cohenui pasitraukus buvo kalbėta, kad F.Mercury gali vaidinti „Hario Poterio“ žvaigždė Danielis Radcliffe'as, tačiau jis paneigė tokius gandus sakydamas, kad yra absoliučiai netinkamas vaidmeniui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius