Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 02 19

Roko muzikantas Talonas išleido „nurautos“ muzikos albumą pavadinimu „Kibinai“

„Įdomūs faktai apie paskutinę dainą: viskas, kas ten skamba, yra gyva, jokio kompo. Įrašyti daužomi kamuoliai, liniuotė, „airsoft'o“ šautuvas, puodai, metalinis žiebtuvėlis, vaikas, kvėpavimas, vaikiška knygutė „Pianinas“ su nusėdusiomis baterijomis“, – apie naujai išleistą albumą „Kibinai“ pasakoja muzikantas Paulius Pilkauskas, geriau žinomas Talono slapyvardžiu.
Albumo „Kibinai“ dizainas / Dominyko Koncevičiaus nuotr.
Paulius Pilkauskas
Temos: 2 Kibinai Muzika

2011 metais, kai buvau vienas iš MIDI roko operos vadovų, eilinio susirinkimo metu (kadangi buvome alkani) nusprendžiau iškepti kibinus. Visiems labai patiko, o Šarūnas (tų metų MIDI RO vadovas – red. past.) nufotografavo mane ir pasakė, kad kadras labai tiktų mano albumo viršeliui. O tada praėjo dar šeši metai.

Pernai, 2017 metais, dalyvavau gitarų šėlsme, užėmiau trečią vietą (ir vėl), mano žmona Indrė nufotografavo mane su tais dviem plakatais. Tada draugė pakomentavo, kad laukia „Kibinų“ albumo. Mane buvo pagavęs įkvėpimas ir ant smūgio sukaliau pirmą gabalą. Tada padariau ir antrą. Tada pamaniau, kad galima rimtai padaryti albumą, bet reikia, kad būtų kuo kvailiau viskas, nerimtai.

Dabar mada leisti vinilus, o aš sakau, kad reik kasečių, jei jau taip žengiam atgal prie analogo. Bičiulis padarė dizainą, pagamino viską kasetei ir štai yra“, – apie tai, kaip gimė kasetė, pirmadienį žiniasklaidai išplatintame pranešime pasakoja atlikėjas.

Kasetės „Kibinai“ dizainą kūrė šiais metais gražiausia visoje Europoje pripažintos Vilniaus eglės autorius Dominykas Koncevičius. Jis, kaip rašoma pranešime, prisidėjo ir prie vizualų, skirtų kasetės apipavidalinimui, kūrimo, ir prie motyvacijos, rašant albumą.

„Geros dainos, trumpos, galima iškęsti, – tikina D.Koncevičius. – Labai stengiausi sukurti tinkamą, šventinę atmosferą.“

VIDEO: Talonas - Užkandau kibino

Albumą „Kibinai“ galite įsigyti kasetės pavidalu. Skaitmenine forma albumas pasiekiamas Talono „Spotify“ ir „Soundcloud“ platformose. Beje, žodis „Kibinai“ vyrauja ne tik kasetės pavadinime, bet ir visose albumo dainose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius