Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 09 30

Tarptautinės muzikos dienos proga – pokalbis 15min studijoje apie autorių teises

Naujienų portalo 15min studijoje antradienį minime Tarptautinę muzikos dieną. Šia proga kartu su Asociacija LATGA projekte „Vaizdo konferencijos-diskusijos apie autorių teises“ viešėję svečiai diskutavo apie muzikos autorių teisių srities problematiką Lietuvoje ir pasaulyje.

Tiesioginėje transliacijoje nuo 11 val. aktualia tema kalbėjo LATGA Muzikos kūrinių skyriaus vadovas Paulius Sartatavičius ir du gerai žinomi muzikos autoriai – šiemet M.A.M.A apdovanojimuose ne vieną apdovanojimą susižėrę kompozitorius Vytautas Bikus ir „G&G Sindikato“ narys Kastytis Sarnickas-Kastetas.

Apie piratavimą, lietuviškos muzikos kvotas radijo stotims, piniginę muzikos autorių pusę, „Linkomaniją“ ir „Eurovizijos“ dainas – 15min studijoje.

Pokalbio 15min studijoje įrašą žiūrėkite čia:

VIDEO: Muzikos kūrinių naudojimas viešose vietose ir piratavimas: kas už to slypi?

Projektą „Vaizdo konferencijos-diskusijos apie autorių teises“ inicijavo ir vykdo Asociacija LATGA. Projektą iš dalies finansuoja Lietuvos kultūros taryba pagal Autorių teisių ir gretutinių teisių apsaugos programą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius