Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 28

Tobula Jimi Hendrixo kopija Lietuvoje „prikels“ muzikos legendą

Artėjant didžiosioms šventėms, „GM gyvai“ muzikos mylėtojams dovanoja nepamirštamą vakarą kartu su Stanu Skibby (JAV) ir projektu „Jimi Hendrix Tribute“.
Stan Skibby
Stan Skibby / „GM gyvai“ nuotr.

Vargu, ar rastumėte nors vieną muzikos mylėtoją, kuris niekada negirdėjo jau klasika tapusių Jimi Hendrixo kūrinių. Ką jau kalbėti apie milijonus jo talento gerbėjų visame pasaulyje, kurie paaukotų bet ką vardan galimybės išgirsti savo „dievuką“ gyvai, o proga kartu atšvęsti jo gimtadienį tiesiog atimtų žadą.

Sakote, neįmanoma? Pasirodo, stebuklai prasideda dar prieš Kalėdas! Visi, neabejingi laiko patikrintoms Jimo Hendrixo melodijoms ir didelę įtaką populiariosios muzikos istorijai padariusiai jo asmenybei, turės unikalią galimybę pamatyti ir išgirsti tobulu jo antrininku vadinamo Stano Skibby projektą „Jimi Hendrix Tribute“. Muzikos legenda prisikels tiesiog Jūsų akyse! Akylesnieji gerbėjai įvertins ir galimybę drauge paminėti Jimo Hendixo gimtadienį – anapilin išėjęs muzikantas jį švęsdavo lapkričio 27-ąją.

„Tiesiog privalote ten būti,  juk toks įvykis – tik vieną kartą“, – apie projektą „Jimi Hendrix Tribute“ kalbėjo pats Stanas Skibby.

Gitaros genijus Stan Skibby, net išore panašus į savo idealą, Jimi Hendrixą pirmą kartą išgirdo vieną 1970 –ųjų rudens dieną – nuo tada prasidėjo jo muzikinė kelionė. Universalus muzikantas, puikus dainininkas, dainų kūrėjas, šokėjas nori pasidalinti savo meile muzikai su visu pasauliu, tuo pačiu – ir Lietuvos publika. Nesuklysime teigdami, jog puikiai būgnus, klavišinius ir bosinę gitarą įvaldęs muzikantas yra labai rimtas, spalvingas, įvairiapusis menininkas, vertas gilesnio pripažinimo.

Čikajoje gimusio ir užaugusio Stano Skibby muzika susidūrė su didžiaisais bliuzo, roko ir soul menininkais, tokiais kaip Albertas Kingas, Chuckas Berry, Buddy Guy, Billy Branchas ir daugybe kitų. Koncertuodamas jis demonstruoja savo atsidavimą Hendrixo muzikai ir gilina Skibby bliuzo, funk ir soul šaknis.

Vakaras su šiuo universalaus talento menininku ir viena geriausių bliuzo grupių Europoje „Luca Giordano Band“ (Italija) bus tiesiog nepamirštamas – kas gi galėtų likti abejingas legendiniam Jimi Hendrixui?

Stano Skibby (JAV) koncertai:

Gruodžio 15 d., 19 val., „Radisson Blu Hotel Lietuva“ Alfa salėje (Konstitucijos pr. 20, Vilnius)
Gruodžio 16 d., 18.30 val., lofte “Gargaras“ (Raudondvario pl. 101, Kaunas)
Bilietus galima įsigyti Bilietai.lt ir koncerto vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius