-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 15

Tradicinės dainuojamosios poezijos svetainės koncertas kitaip

Dešimtį metų Vilniaus mokytojų namuose gyvuojanti dainuojamosios poezijos svetainė toliau išlaiko senas tradicijas, bet kartu ir keičiasi.
Aidas Giniotis
Aidas Giniotis / Organizatorių nuotr.

Jau šį penktadienį, gruodžio 17 d. 18 val. Įvyksiantis koncertas šio žanro gerbėjams žada staigmenų. Koncerte dalyvausiantis aktorius, režisierius, daugelio pamėgtų dainų autorius ir atlikėjas Aidas Giniotis atliks savo senas ir naujas dainas. Senos dainos bus palydimos jų sukūrimo istorijomis, prisiminta tos emocijos, kurioms gaubiant, jos atsirado. Šioje dalyje – dainos su istorijomis - klausytojai išgirs dainas, kurias drąsiai galima pavadinti A. Giniočio vizitine kortele. Kitoje dalyje skambės naujausi A. Giniočio kūriniai.

Išlaikydami dainuojamosios poezijos svetainės tradicijas, toliau tęsiame naujų atlikėjų pasirodymus mūsų scenoje. Šįkart – naujokas mūsų, Vilniaus mokytojų namų dainuojamosios poezijos scenoje, bet toli gražu ne scenoje apskritai. Tai – Vadimas Kamrazeris, ilgametis grupės „Vairas”, vaikų studijos „Nieko tokio” vadovas, muzikantas ir fizikas (fiziką dėsto bedrojo lavinimo mokykloje), daugelio dainų autorius ir atlikėjas.

Šį sezoną mūsų Dainuojamosios poezijos svetainė, po festivalio „Tai – aš” šiek tiek vėlokai sublyksi. Tačiau nuo Naujųjų metų jos koncertai vėl vyks įprastu laiku – pirmą ir trečią mėnesio penktadienį. Ir kiekviename jų skambės senos dainos su savo istorijomis bei nauji mūsų pamėgtų bardų kūriniai. O savo klausytojams šiais, Dainuojamosios poezijos svetainės jubiliejiniais metais, palengvinsime ir finansinę „naštą“ – bilietai atpigo visa dešimčia litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius