Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 21

Trečiąjį gimtadienį „Liūdni slibinai“ švęs 3D dimensijoje

Iškilmingai trečius metus Tautą taurinanti grupė „Liūdni slibinai“ spalio ir lapkričio mėnesiais Laikinojoje ir Oficialiojoje sostinėse švęs savo trečiąjį gimtadienį. Kaip teigia šokio techniką ant parketo nuolat lavinantis grupės „mažylis“ Dominykas Vaitiekūnas, „triskaitmenio XXI amžiaus ir mūsų trimečio jubiliejaus proga skelbiame Didžiosios Depresijos apraiškų kulminaciją – „Liūdni slibinai.3D“ – trečiasis gimtadienis trijose dimensijose: ekstra-aktyviojoje, moteriškojoje ir filosofinėje“.
„Liūdni slibinai“
„Liūdni slibinai“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Trigubai liūdnesnio nei įprasta koncerto metu slibinai klausytojų teismui pateiks galvos netekusio Ipolito istoriją, sukurtą trijų – Vaido, Dominyko ir Juozo E. – sąjungos dėka. Tarp naujų dainų bus galima išgirsti Vaido egzistencialistinę raudą apie gyvenimo tėkmę ir bėgimą, filosofiškai pavadintą „bėgiai“. Latvių feministinis judėjimas babce jau prašo Aistės naujos dainos „Jeigu aš būčiau vyras“ vertimo į brolių kalbą, apraudamas Vabalėlio gyvenimas ir – kaip žinia – mirtis, o daina „Be tavęs“, naujo teksto pagalba, žiūrovų akyse transformuosis į „Be tavęs 2”. Gyvai!

Gimtadieniniame koncerte skambės ne tik sparčiai kelią į populiarumą besiskinančios šviežios dainos „Pieno fabrikėlis“, pop hitas „Arbata“, dar tik šį pavasarį naujam gyvenimui prikeltos lietuvių tautos poeto K.Donelaičio „Pavasario linksmybės“, bet ir bus galima išvysti D.Vaitiekūną fakyro vaidmenyje, kuomet publikai bus pristatytas gimtadieninis ugnies šou. Kaip reziumuoja grupės „smegenys“ Vaidas Kublinskas, „bus kaip niekad daug veiksmo, įtampos, dramos, netikėtų žmonių likimų ir stebuklingų palikimų“.

Gimtadieniai koncertai numatomi: Vilniuje – spalio 28 d. 21 val. klube „New York“, o Kaune – lapkričio 4 d. 21 val. klube „Combo“.

VIDEO: liūdni slibinai - koncertas trijose dimensijose

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius