Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 30

Vasaros koncertų startas – grupės „Arbata“ gimtadienis

Koncertų ciklo „Palėpės muzika“ rengėjai neketina be gerų koncertų Kauno palikti ir vasarą. Iš jaukių salių persikėlę į kamerinius Senamiesčio kiemelius jie skelbia vasaros sezoną. Pirmasis koncertas – itin šventiškas. Birželio 2-ąją kauniečiams koncertuosianti grupė „Arbata“ kartu su klausytojais paminės savo veiklos 10-metį.
Grupė „Arbata“ 10 metų gimtadienį švęs Kaune.
Grupė „Arbata“ 10 metų gimtadienį švęs Kaune. / Organizatorių nuotr.

Grupė „Arbata“ susikūrė Vilniuje 2001-aisiais, nors jos užuomazgos pastebimos jau 1996 metais, kai buvo įkurta grupė įmantriu pavadinimu – „Princesė Diana“, su lyderiu Andrium Zalieska-Zala priešakyje. Lyderio vaidmens Zala neapleidžia ir „Arbatoje“, kuri klausytojus džiugina nuotaikinga ir užvedančia muzika su roko prieskoniais.

Pasak paties Andriaus, per visą grupės gyvavimo laikotarpį teko aplankyti daugybę „takelių ir kampelių“, groti su pačiais įvairiausiais ir puikiausiais žmonėmis bei patirti gerų akimirkų, kurios neišvengiamai paliko pėdsaką ir „Arbatos“ muzikoje.

„Gimtadienio proga pats laikas tas akimirkas prisiminti ir susitikti su per dešimtmetį sutiktais draugais: scenoje taip pat pasirodys „Atviro rato“ aktoriai „Solo ansamblis“, Darius Žvirblis iš „Atikos“, Domantas Razauskas“, – į koncertą grupės gerbėjus kvietė A.Zalieska-Zala.

Savo klausytojams grupė gimtadienio proga pristatys ir dovaną – trečiąjį studijinį grupės albumą „SOS“. Įrašinėjant jį grupės nariams talkino muzikantai Tadas Dešukas, Saulius Petreikis ir Germanas Skoris.

Kas: grupės „Arbata“ koncertas

Kur: P.Stulgos lietuviškų tautinių instrumentų muziejaus kiemas (Zamenhofo g. 12), Kaunas

Kada: birželio 2 d., ketvirtadienis, 19 val.

VIDEO: ARBATA - Tu nuostabi

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius