Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 11

Vilniečiams ir marijampoliečiams koncertuos jaunimo choras iš Detroito

Pirmadienį Vilniuje ir antradienį Marijampolėje tarptautinį pripažinimą pelnęs jaunimo choras „Mosaic“ iš JAV miesto Detroito džiugins energingais Gospel ir Motown, iš Detroito kilusio Soul stiliaus muzikos garsais.
Viešas kalbėjimas
Viešas kalbėjimas / 123rf.com nuotr.

„Mosaic“ jaunimo choras yra vienas ryškiausių muzikinių jaunimo projektų ne tik JAV, bet ir visame pasaulyje, vienijantis apie 1000 moksleivių Detroite. „Mosaic“ choras yra pelnęs daug garbingų apdovanojimų, o 2012 metais Pasaulio chorų čempionate laimėjo sidabro medalius. Choro atlikėjai lipo ant JAV Baltųjų rūmų, Londono Millennium Dome arenos ir kitų garsiausių pasaulio scenų keturiuose žemynuose. Lietuvoje, pakeliui į Rygoje vykstantį Pasaulio chorų čempionatą, koncertuos 26 mokyklinio amžiaus choristai.

Pirmadienį 19 val. Vilniuje, Šv. Kazimiero bažnyčioje „Mosaic“ choristai dainuos vilniečiams. Visi pinigai už bilietus bus skirti JAV-Lietuvos švietimo mainų programoms.

Antradienį 18 val. Marijampolės kultūros centre svečiai iš Detroito pakvies į nemokamą pasirodymą.

Choro vizitą Lietuvoje organizuoja ir remia bendrovė „Strategic Staffing Solutions“, JAV ambasada ir kiti partneriai. Nemokamą koncertą Marijampolėje surengti padeda VšĮ „Sveikatingumo idėjos“, ARVI įmonių grupė, Marijampolės savivaldybė ir Marijampolės kultūros centras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius